Varje år sedan 1995 har min man Mikael och jag åkt till London för att julklappshandla. Det har varit en av årets höjdpunkter att handla leksaker på Hamleys, te på Fortnum & Mason, choklad på Harrods, barnkläder på GAP med mera, med mera.

Men i år och förra året blev det ju tyvärr ingen resa. Mycket ledsamt! Men i förra veckan åkte vår dotter Lovisa tillbaka i London, för att hälsa på sin fästman. Hon besökte inte många butiker, men jag bad henne att fota juldekorationer och skyltning, så att vi alla kunde känna doften av London inför julen.

.

Här är bilder från hennes promenad, från Victoria till Kings Road. De är verkligen kreativa och skickliga i England!

.

.

.

.

.

.

.

.

En bild från Covent Garden med fantastiska blommor upphängda.

.

Jag hoppas att det inte dröjer alltför länge innan vi kan resa fritt och obehindrat igen – i alla fall till London.

Charlotte

.

4 reaktioner till “Juldekorationer i London. Åh, vad jag längtar dit.

  1. Hej har ni gjort något annorlunda med hemsidan eller mailutskick går inte att filtrera på storlek som jag alltid gör så tråkigt att titta på allt fint jag hittar så finns det inte i min storlek

    1. Hej Katarina,
      Ledsen över sent svar. Försök att byta webbläsare till chrome. Den ska fungera bättre. Charlotte

  2. Bilderna på kläder är små vid ena kanten av skärmen Det var bättre när de fyllde ut rutan så man såg plaggen ordentligt när man skrollade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *