Jag får ibland frågan om varför jag köper in så få plagg i storlek 34-36, eftersom man så gärna vill handla hos Jacobssons. Tyvärr handlar det om utbud och efterfrågan. Jag har väldigt få kunder som har storlek 36 och mindre, och därför blir urvalet inte så stort. Men jag ska se över inköpen i storlek 36 och köpa lite fler plagg – och likadant är det med storlek 48.

Bland butikens ”snabbsäljare” har jag några riktiga fynd i storlek 36 och 38. Här har jag bara ett plagg kvar i varje storlek. Eftersom jag inte kan fylla på mitt lager som jag brukar, tar fler plagg slut fortare än vanligt. Så vänta inte med att handla.

OBS! Tryck på bilden för att läsa mer om plagget.

.

Jumper med skorstenskrage i offwhite, mint och grått med glitter på från Oui. Finns i storlek 36

.

Blus med volanger och fina detaljer i vitt från Coster Copenhagen. Finns i storlek 36.

.

Blus med ståkrage och volanger i vackert mönster i vitt, rosa och rost, från Moliin. Finns i storlek 36 och 38.

.

Jumper i rosa från Fabienne Chapot. Löstagbar brosch. Finns i storlek 38 (small).

.

Skön väst med rund ringning och knappar i sidan i svart från Micha. Finns i storlek 38.

.

Vacker blus i fina färger från Summum. Finns i storlek 36 och 38.

.

Bomullsjumper med fina detaljer i offwhite från Oui. Finns i storlek 38 (= stl small).

.

Omlott-topp i blåa och bruna toner från Camilla Thulin. Finns i storlek 38 (känns som 36).

.

Stickad vändbar kjol i blå toner från Mansted. Finns i storlek 38 (= stl small).

Hoppas att du har sett något du gillar.

Charlotte

PS. Jag vill tipsa om att vi har fått påfyllning av Camilla Thulins mycket populära mönster ”röd kanin”. Vi sålde slut nästan alla toppar och nu har jag fått tag i några till.

.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *