Nu är jag nästan klar med inköpen för nästa sommar. Det har varit bra kollektioner, med stor variation av färger och modeller. Jag köper oftast plagg som är ”representativa” för märket, kombinerat med färger som jag vet säljer bra.

Sommarens kollektion från Gerry Weber har jag redan visat och de hade satsat på ”raka” plagg med mycket volym, i färgerna brunt, gult, svart, rött och vitt.

I veckan besökte min syster Louise och jag danska Dea Kudibal som specialiserat sig på blusar och klänningar i siden. Siden är ett lyxigt material med en fantastisk lyster och Dea Kudibal har gjort en väldigt fin sommarkollektion i härliga färger och mönster.

.

Jag försöker alltid att ta reda på vad andra inköpare väljer. Det ger mig en bild av märket och vad som säljer. Nummer ett på ”topplistan” hos Dea Kudibal var den här fantastiska sidenklänningen. Så den ser du hos mig i nästa sommar.

.

Här är fler fantastiska mönster och färger från Dea Kudibal.

.

Danska Mos Mosh är kända för sina jeans och toppar med fina ”bling-detaljer”. Mos Mosh gör feminina och coola jeans med mycket stretch och en skön passform.

.

.

.

Hos holländska Yaya hittar jag alltid sköna plagg i bas- och jordfärger. Här finns inga färgsprakande mönster och färger, men sobra färger i fina modeller.

.

.

.

Masai har alltid helt egna mönster – och för nästa sommar är Indien temat. Här är några toppar jag har valt.

.

.

.

Unga Co’Couture har modeller som säljer superbra och här är deras storsäljare. Den här klänningen ser ni hos mig nästa sommar

.

Även om sommaren känns långt borta, så går tiden fort!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *