I sommar har jag verkligen njutit av det fina vädret både i Mariefred och i skärgården. Jag kan inte komma ihåg när vi senast hade en lika varm och torr sommar som den här. Nästan varje dag har det varit sol- och badväder. Underbart!

Nu har jag varit ute i skärgården i två veckor, med några korta avbrott för besök i Stockholm och utflykter i Roslagen. Dagarna går verkligen fort när man är ledig och när jag går igenom bilderna från juli har jag antingen fotat bryggan, naturen eller maten. Men det är väl det som är semester?

.

Det bästa med att vara ledig är att vakna utan väckarklocka, gå upp, äta frukost på bryggan och sen bara gå runt och ”se ut”. Tyvärr får du därför inte se mig på bild (ja, jag är lite fåfäng), men Micke tycker att det är desto roligare att vara med på bild.

Micke är den som fixar det mesta på hus och tomt, men i sommar har vi hjälpts åt med att anlägga grusgångar vid huset i skärgården. Varje år har vi något nytt projekt, eftersom vi gillar att få det finare och finare.

Här är bilder från min sommar, med midsommar i Mariefred och semester i skärgården. Lata och sköna dagar!

.

Midsommar i Mariefred.

.

.

.

.

.

.

Sommar i skärgården

Jag älskar att åka skärgårdsbåten ut från Strömkajen. Det är så vackert att glida ut genom Stockholm, ta en kaffe och jobba i datorn. Riktig vardagslyx!

.

.

.

Framme! Här har vi det riktigt bra.

.

.

.

Micke som älskar att laga mat, har fixat sig ett utekök.

.

En av våra nya grusgångar.

.

Vi har en liten båt som vi tar oss runt med i vår vik.

.

.

Micke fick en Roslagsvimpel av en god vän – mycket nöjd.

.

Kvällarna är fantastiska, med naturen som speglar sig i havet.

.

Jag hoppas att du också har haft sköna sommardagar! Annars ser du säkert fram emot att det blir höst, med kylig luft och vackra höstfärger.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *