Eftersom jag själv inte är i butiken just nu, är det kul även för mig, att se vad som händer i butiken. Varje dag får jag rapporter och bilder samt kan se statistik om hur det går för oss – och det går bra. Så skönt! Men så jobbar vi hårt för att göra dig nöjd och hitta plagg du gillar och i din storlek – dessutom jag har de bästa medarbetarna man kan hitta.

.

I butiken på Kungsgatan är vi fortfarande rea – 50-70 procent i rabatt. Två ”rondeller” med fantastiska reaplagg, som av någon anledning blivit ”över”. Vi har också en hel del sommarklänningar kvar. Eftersom många kunder ska på fest eller bröllop i augusti fungerar inte en höstklänning då (känns alldeles för vintrigt).

Min dekoratör Inger Rocksten har gjort en vägg med höstens nyheter från Sibin/Linnebjerg, Camilla Thulin, Ivko och Rils. Samt en sommarvägg med toppar, linneplagg med mera. Så snyggt!

Här är lite bilder från veckan:

Fönster i svart-rosa-vitt: Topp från Joseph Ribkoff, klänning i rosa från Joseph Ribkoff, klänning i svart/vitt från Joseph Ribkoff, tunika i svart-rosa från Joseph Ribkoff och ärmlöstopp från Rils.

.

.

Klänning från Stockholms Klänningsfabrik, topp från Camilla Thulin, jumper från Co’Couture och klänningar från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Sommarvägg med blusar, ärmlösa toppar, jeanskjolar och linneplagg.

.

Höstvägg med nyheter från Camilla Thulin, Gerry Weber, Rils, Ivko, Sibin/Linnebjerg med flera. Mycket snyggt har redan kommit!

.

Mönstrade hösttoppar från Camilla Thulin, jeans från Cambio och stickat från Sibin/Linnebjerg.

.

Sommarklänningar i prickigt från Stockholms Klänningsfabrik. En klassiker som fungerar till allt!

.

Rosa och vitt: Linnekläder och klänningar. Snyggt i sommar!

.

Diverse sommarplagg från våra välkända märken.

.

Välj rött! Klänningar som är perfekta till kräftskivan.

.

Rean pågår fortfarande – men den minskar för varje dag.

.

Jag hoppas att du har möjlighet att komma förbi i sommar – om inte, kom gärna i början av september då vi har massor med nyheter att visa dig.

Charlotte

PS. Tyvärr fungerar inte Kommentera-knappen nedan – ska vara åtgärdad i september.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *