Nu har jag smugit i gång min sommar-rea, med 20 procent i rabatt på ”snabbsäljarna”. Jag har börjat att få frågor om ”en större sommarrea? Men just nu är det full fart i butiken och det är antalet plagg som jag har kvar som bestämmer datum, antal och procentsatsen på rean. Så jag väntar och ser. Jag kommer inte att rea klänningar förrän i augusti – så du kommer inte att köpa en klänning idag och hitta den på rean i morgon.

Spana in min sommarrea>>

.

Första höstkollektionerna är på väg

I veckan kom de första höstnyheterna från Brax i vinrött och offwhite. Supersnygga jumprar och toppar som fungerar redan nu. Fler höstnyheter kommer snart från Gerry Weber, Micha och Ril’s. Vad är det som gäller för hösten?

.

Jag har nog aldrig sett så mycket stickat som inför den här hösten. Alla märken har gjort stickade plagg. Det är allt från långkoftor och oversizejumprar, till stickade västar, ”Higgins-koftor” och jumprar med puffärm. En bekväm och avkopplad stil. Capen kommer också tillbaka, med och utan knappar! Och randigt blir modernt igen.

Storskjortor och vita skjortor finns också med överallt. Det är överlag mycket bra blusar till hösten i härliga mönster. Så blusen och skjortan blir viktig i höst – och snygg under allt stickat.

Det blir mycket jordfärger som sand, kamel, khaki, brunt, med starka accentfärger som cerise, orange, vinrött, senap och lila. Det blir också fantastiskt mycket blått i modebilden. Klassiskt, snyggt och kul! Mer om höstens trender kommer snart.

.

Färger från MosMoshs höstkollektion.

.

Sommarens bästa klänningar – påfyllning kommer!

Sommarens viktigaste plagg är helt klart klänningen. Just nu väntar vi på påfyllning av klänningar från Stockholms Klänningsfabrik, Gerry Weber, Co’Couture med flera. Här är några av de klänningar som kommer tillbaka efter midsommar:

Pauline summer blue flower, Stockholms Klänningsfabrik.

.

Pauline jeans blue flower, Stockholms Klänningsfabrik.

.

Sunrise klargrön blommig från Co’Couture.

Kontakta oss, om du vill reservera en klänning på info@jacobssons.nu.

.

Starka sommarfärger i skyltfönstret mot Kungsgatan. Härligt!

Solen skiner mot skyltfönstret och här ser du: Klänning i rosamönster från Rinascimiento, klänning i rosaprickigt från Stockholms Klänningsfabrik, skjortklänning i khaki från Rinascimiento, storskjorta i korall från Sixty Days samt klänning från Camilla Thulin.

,

Linneskjorta i vitt och linnebyxor i kaki från Brax, klänning från Taifun.

.

Såg du prinsessan Sofia i senaste numret av Svensk Damtidning? Jag tycker att det ser ut som om hon har en klänning från Ajlajk på sig.

.

Vill du ha en likadan? Här ser du klänningen i dess helhet.

Beställ enkelt klänningen>>

.

Välkommen att hitta sommarplaggen hos oss! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *