Intresset för klänningar är enormt just nu. Det beror säkert på att vi har varit hemma under mer än ett år och nu äntligen kan vi gå ut och träffa vänner, ha ”små” middagar och fira högtider. Många kunder ska också på bröllop och då vill de flesta ha en klänning. Det är så härligt att många vill klä upp sig igen – och en klänning är verkligen det bästa och enklaste sommarplagget!

Extra snabbt har klänningarna från svenska Gossip sålt den här säsongen. Jag har försökt att beställa mer från Gossip, men där är det slut. Eftersom vi fortfarande har efterfrågan på klänningarna, kontaktade jag min kollega i Malmö och frågade om det fanns klänningar kvar – och som tur är fanns det!

Nu är ett tjugotal klänningar på väg till oss från Malmö – och de borde komma den här veckan. Är du intresserad av en klänning från Gossip så häng på nu.

Vilka klänningar, modeller och färger kommer?

Dies shy red, kommer i storlek XS-XL.

.

Dies sky, kommer i storlek S-XXL.

.

Daria shy red blommig, kommer i storlek M-XL.

.

Daria jeans blommig, kommer i storlek S-XXL.

.

Missade du att köpa förra gången och är fortfarande intresserad? Ring eller e-posta till oss på 08-411 17 37 eller info@jacobssons.nu, så reserverar vi en klänning åt dig.

Välkommen! Charlotte

PS. Klänningarna finns att beställa i webbutiken senast i nästa vecka.

.

2 reaktioner till “Äntligen, påfyllning av klänningar från Gossip är på väg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *