I vanliga fall skulle min syster Louise och jag suttit på planet till Köpenhamn i onsdags morse. Vi skulle vara på väg för att titta på och köpa in Gerry Webers vinterkollektion. Men eftersom tiderna är som de är, får jag istället göra inköpen vid min dator. Här kan du se bilder på kollektionen och vara med och välja vad jag ska köpa in.

Alla som skickar in ett svar är med i utlottningen av ett presentkort på 500 kronor. Jag behöver ditt svar senast den 7 maj. Vinnare dras i mitten av maj.

.

Kollektion nr 1: Inspiring Cosy up – leverans i oktober

.

Att välja orange som huvudfärg för vintern är att krångla till det. Orange är ingen lätt färg i november Jag vet inte hur Gerry Webers designers tänkte, men jag antar att de ville göra något annorlunda. Vad blir du blir sugen på i vinter?

.

Kollektion nr 2: Inspiring Soft power – leverans i november.

.

Min spontana reaktion är att kollektionen är för ljus för att vara vinter. Men den blåa färgen är fantastisk. Jag saknar dock lite fina mönster. Vad tycker du?

.

Gerry Weber gör alltid en kollektion som de kallar för Edition. Edition består av lite enklare plagg och mer byxor. Här är Edition för vintern:

Kollektion nr 3: Copenhagen Camo – leverans i oktober

Återigen orange som huvudtema – varför valde de inte rött, silver eller guld till julen? Vad tycker du?

.

Kollektion nr 4: Northern Light Optionals

Här har de satsat på byxor och jeans samt stickat i ljuslila, blått och grått.

.

Taifun till vintern

Jag älskar Taifuns plagg, alltså Gerry Webers mer ”unga märke”, men den här gången hittade jag ingenting att köpa in. För att du ska se, att jag inte medvetet väljer bort några fantastiska plagg, är här bilder från kollektionen. Jag tar tacksamt emot synpunkter på vad du tycker.

.

.

E-posta dina synpunkter senast den 7 maj till charlotte@jacobssons.nu, och du är med och tävlar i utlottningen av ett presentkort på 500 kronor.

Stort tack för din medverkan!

Charlotte

26 reaktioner till “Vad vill du ha från Gerry Weber i vinter?

 1. Orange är fantastiskt året om! Man blir glad! För oss som är ”höst” är det ett mycket smickrande färg som är enkelt att mixa I vår garderob. Känns svårt när butiker satsar mest på färger som passar till de som är blonda med blåa ögon och har så lite för oss. Jag är inte ett dugg rädd för starka färger (de som ger färg förstås) men vet att väldigt många har en annan stilpersonlighet och behöver andra färger för att framhäva sitt bästa. Hoppas att du köper in orange, camel och den vackra varma bruna färgen!

 2. Älskar kläderna i kollektion 2 den randiga blusen och den randiga klänningen 😍 ser fram emot Era nyhetsbrev och planerar vad jag ska köpa nästa gång jag är i Stockholm 🙂 jag köpte svarta Ribkoff byxor och marinblå Ribkoff kjol nu är jag sugen på att köpa överdelar till detta 🙂 Ha en fin tisdag 🙂

  1. Hej Katarina
   Stort tack för din kommentar. jag läser snart och återkommer. Charlotte

 3. Kollektion 2 ser verkligen trevlig ut. Det är fina färger som kommer att lysa upp i vintermörkret.

 4. Kollektion 3
  Jag blir glad av orange och glädje sprids, den smittar! Men det blir en glademi till skillnad mot pandemi!🤗

  1. Hej Eva
   Stort tack för din kommentar. Kul att du gillar färg. Jag spar, Charlotte

 5. nr 2 grå skinnbyxa grå kofta ljusblå skjorta och blå täckjacka
  nr 3 brun/svartmönstrad tröja svarta byxor

 6. Hej, jag håller helt med dig. Orange är en svår färg för många svenska kvinnor även på sommaren och vintern ska vi inte tala om…Här tycker jag man märker att det är ett tyskt märke. Men de blåa plaggen är verkligen underbara! Roligt för oss med ljusare färgskala i hy och hår att inte bara ha svart, grått, vinrött osv till höst och vinter. Är också besviken på Taifun-kollektionen. Vem blir glad av att bära dessa kläder?

 7. Nr 2
  De blå vida jeans byxorna ( nästan byxkjol) jättefin.
  Taifun
  Blåbrun blus

 8. Jag gillar orange! Och kollektion nr 3.
  Men även den kamelfärgade långa koftan i ”taifun” till vintern.

 9. Kollektion Nr 1
  Den quiltade bruna ärmlösa kappan till vänster, perfekt till tidig höst. Jag väljer även ensemblen på dockan, både den den eleganta brunmönstrade klänningen och långkoftan. Dessutom gillar jag Taifuns blågrå mönster på sina blusar och även på scarfen. Sist, men inte minst, Taifuns stora härliga benvita öppna kofta med fickor.

 10. Kollektion nr 4: Northern Light Optionals
  Eftersom jag älskar dessa färger!

 11. Jag älskar det orange/bruna/jordfärger! Även i november. Så det blir mitt val. Och Garry Weber är ett favoritmärke, hög kvalitet och mina plagg därifrån har hängt med länge.
  Västen är jättesnygg, men kanske för lång till till mina 153 cm, eller?
  Hälsar Kerstin

 12. Älskar kollektion 1, speciellt den beiga stickade tröjan. Den är bara ett ”måste ha” plagg🤗

 13. Hej!
  Jag älskar färg – men orange är inte min färg. Jag har faktiskt inte ett enda plagg i den färgen. Däremot skymtar jag litet fina bruna nyanser och saker i rutigt som skulle kunna vara något i den första kollektionen. I kollektion nr 2 är det blåa mer åt det somriga hållet, vilket inte behöver vara fel för då kan man ha samma kläder fler säsonger. Men det känns litet… tråkigt… Jag ser inga plagg som sticker ut och tar för sig litet. Nr 3 – åt det vilddjursmönstrade hållet och det har ju varit med ett tag nu. Jag har nog de leo-mönstrade plagg jag behöver redan. Men återigen fina bruna nyanser, den hängande koftan i brunt ser gosig ut. Kollektion 4 är inte mina färger, där ser jag tyvärr inget som lockar. Taifun – nej, där lockar faktiskt ingenting! – mer än de två plaggen i brunt.

 14. Hej! Nr1 känns väldigt fint och naturligt vitt, beige och brunt – men orange känns lite oväntat och svårt.,.Hellre någon av det blå i de andra kollektionerna skulle jag gilla!

 15. Jag är helt såld på Taifun – så ”vintrigt” snyggt. Kanske liiite orange att bryta av med – så blir jag nöjd o glad efter lång pandemitid 🙏♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *