Vårt utbud av enfärgade toppar har aldrig varit större. För första gången på väldigt länge har vi bastoppar från de flesta av våra märken i olika kvaliteter, modeller och färger. Hos oss hittar du toppar med både v-ringning och rundringning. Se om du hittar en ny favorit.

Här har jag valt ut fyra av vårens bastoppar i butiken.

Sköna v-ringade toppar från FreeQuent

.

.

FreeQuent är för oss ett ganska nytt märke, som snabbt har blivit en succe för sina sköna och lättburna plagg. De här v-ringade topparna har jag valt ut, eftersom många kunder klär bättre i v-ringat än i rundringat. Kvaliteten är skön och mjuk. De finns i tre olika färger, både med och utan puffärm.

Se dem här>>>

.

Glittertoppar från Mos Mosh

Mos Mosh har vi haft i några år nu och de har en cool, men lite mer dressad stil. De här topparna har jag valt ut eftersom de är mer än en vanlig topp med sitt glittriga tyg. Du kan enkelt ha den till fint också. De finns i sex färger.

Se dem här>>

.

V-ringad topp från Mos Mosh

.

Den här toppen köpte jag först in enbart i rosa, men den sålde så bra att jag köpte in fler färger. Materialet är linneblandning, vilket ger en sval och skön look. Toppen finns i fyra färger.

Se dem här>>

.

Rundringad topp från Taifun

Den här toppen var först en ”Exklusivt online-topp”, men den sålde så bra att jag köpte in den till butiken också. Toppen finns även i marint och svart.

Se den här>>

.

Hos oss hittar du ännu fler fantastiska enfärgade toppar – till exempel den ärmlösa toppen från Rils, bastoppen från Micha och de enfärgade topparna från Camilla Thulin. Besök oss eller ring oss gärna för tips och råd. Välkommen!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *