.

Det är massor av snö i Stockholm, men vårens färger och modeller fyller butiken på Kungsgatan. Trots att jag tycker vintern är vacker, kan jag inte låta bli att längta efter lågskor och vårjacka. Men i väntan på våren kan jag glädjas över de här vackra pastellfärgerna.

.

.

Den här veckan har vi fått in otroligt många nyheter. Mina medarbetare och jag är på inköp under större delen av veckan, men vi hjälps åt med att få ut plaggen i butiken och webbutiken så fort det går. Det tar tre till fem dagar, från att ett plagg kommit till oss, till att det finns i webbutiken. Det ska fotas, skrivas texter och annat – det tar lite tid.

.

.

När jag ser mig om i butiken, blir det tydligt vilka färger som är vårens trendfärger. Den här säsongen är det grönt, blått och rosa. Grönt finns i många fantastiska toner för våren – och grönt är snyggt till både ett par mörka byxor och till ett par vita byxor eller en jeanskjol.

.

Vi har fått in flera mönstrade mirakelbyxor. Jättefina! Ett par mönstrade byxor är lätta att styla. De här blommiga byxor i blått och vitt, passar både till en vit blus och en marinblå jumper.

.

Se vad söt den här mintfärgade silkesblusen från Otto d’Ame är. Här matchas den med blåjeans från Lois och ett rosa halsband från Envy Jewellery. Supersnyggt tycker jag!

.

.

Grönt i många olika nyanser. Mintgrönt är en färg som passar många, både dig som brunett, rödhårig och blond.

.

.

.

I skyltfönstret mot Målargatan har vi satsat på klassiskt svart-vitt, med rosa inslag. Stickade västar fortsätter att vara en av vårens absolut mest sålda plagg. Den svarta i mitten kommer från FreeQuent.

.

Den söta vadderade jacka från Betty Barclay till vänster, har fina detaljer med pärlor. Underbar! Toppen längst till höger med tigermönster är en av vårnyheterna från Camilla Thulin.

.

Jag älskar den här blusen från Mos Mosh med vallmo som kom i veckan.

.

En ”typisk” Camilla Thulin-topp med ett vackert och fantasifullt mönster. Camillas plagg har alltid det där lilla extra – och du känner dig alltid uppklädd och elegant. Camillas toppar är bekväma, men små i storleken, så jag rekommenderar alltid att ma ska gå upp en storlek när man köper ett plagg från Camilla Thulin.

Jag hoppas att du har sett massor med fint. Fler rapporter kommer från inköpen kommer i nästa vecka – och du får gärna hjälpa mig välja vad vi ska köpa in till hösten.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *