Nu närmar vi oss julafton med stormsteg och butiken är full av kläder till jul och nyår, julklappar till nära och kära, plagg för kyliga dagar – och nu även vår vinterrea. Vi har en hel del snygga klänningar och toppar kvar till jul och nyår, även om en del storlekar börjar att ta slut.

Här är lite bilder från butiken i veckan!

Blått är flott: Klänning från Joseph Ribkoff, blus från Gerry Weber, poncho från Sibin/Linnebjerg, topp från Joseph Ribkoff och klänning från Joseph Ribkoff.

.

Elegant klänning i sammet från Camilla Thulin. Finns i flera färger.

.

Sköna och snygga klänningar i sammet från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Mina bästa förslag till julklappar är: mirakelbyxa till mamma, kofta till svärmor, smycke till dotter, presentkort till partner och poncho till väninnan. Snygga och lyxiga presenter – och mycket användbara.

Kofta i rött från Sibin/Linnebjerg och knyt-topp i vitt från Rils. Poncho i rött från Sibin/Linnebjerg med vit blus under från Erfo.

.

Fina halsband från Ko-ko-no – finns i flera färger och modeller. Mirakelskärp (finns endast i blått och vitt) samt snygga sjalar från Lasessor.

.

Härlig kofta i rött från Ivko.

.

Välj ett presentkort – så får hon välja själv.

.

Nu har rean startat i butiken på Kungsgatan – en vecka tidigare än vanligt. På rean har vi samlat plagg från höstens- och vinterns kollektioner där vi har endast ett fåtal kvar av och plagg där färger och modeller utgår.

Klänningar och festtoppar rear vi först efter nyår samt varma ullplagg lägger vi successivt till i januari (vi måste ha plagg kvar om kylan kommer då).

Vi har valt att rea ut topparna från Micha i udda färger och en del polojumprar i udda färger och storlekar – samt mycket mycket mer fint.

.

Vi har många bra toppar och jumpar i enfärgat på vår rea!

.

.

Hos oss hittar du också plagg för kyliga dagar – vinterjackor, ullbyxor, ullkoftor och polojumprar.

.

.

Dessutom börjar vårens nyheter att droppa in och igår fick vi tre stycken nya västar från Levete och Sibin/Linnebjerg (finns i webbutiken).

Välkommen till oss – vi har mycket fint vi vill visa dig!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *