Varje år kommer kunder till oss på jakt efter den perfekta julklappen till mamma, syster, dotter, hustru eller väninna. Efter att ha hjälpt mängder av kunder genom åren att hitta rätt julklappar, vet vi ganska bra vad som uppskattas.

Jag vet att det är svårt att hitta den perfekta presenten – därför har jag samlat mina bästa tips.

OBS! Beställ hem senast den 16 december för att vara säker på att ditt paket kommer fram i tid. Förlängt öppet köp till den 11 januari.

.

Till mamma eller svärmor: Jumpern från Micha

Skäm bort din mamma eller svärmor med en jumper från danska Micha. Vi har sålt Micha i över tjugofem år och kvaliteten och passformen sviker aldrig. Jumprarna och topparna är suveräna och uppskattas av alla. Välj mellan olika färger, material och modeller, bland annat rundhals, polo och turtle.

Se alla Michas plagg här>>>

.

Till din vännina: Ett presentkort och låt henne välja julklapp själv

Skäm bort din väninna med ett presentkort. Då kan hon själv välja vad hon vill ha från oss. Presentkorten kan du antingen få digitalt eller i pappersform och mailat till mottagaren eller till dig. Meddela oss dina önskemål. Presentkortet gäller i tio år!

Köp ett presentkort >>>

.

Till din syster: Mirakelskärp


Mirakelskärpet kommer i en enda storlek och är därför en perfekt julklapp. Enkelt och smidigt att ha under jumpern och skön att ha på när du reser. Finns i tre olika färger, svart, marint och vitt. OBS! Svart är tyvärr slutsåld, men kommer inom 2-3 veckor.

Se våra mirakelskärp >>>

.

… eller en snygg poncho eller sjal

Ge bort en poncho eller sjal i julklapp. Det gör en outfit mer spännande och skyddar mot kyla. Dessutom har den ingen storlek – så den passar alla. Vi har poncho från Sibin/Linnebjerg i många olika färger och mängder med olika sjalar i butiken.

Se våra ponchos >>>

Se våra sjalar >>>

.

Till din dotter: Lyxa till med en snygg klänning

Klänningarna från Stockholms Klänningsfabrik säljer vi till kvinnor i alla åldrar, men främst till unga. Klänningen är perfekt både som arbets- och middagsklänning. Vi har ett stort urval för dig att välja bland – och du lätt kan hitta din dotters favoritfärg. Tänk bara på att de är små i storlekarna.

Se alla klänningar från Klänningsfabriken >>>

.

… eller ett snyggt linne från Rosemunde

Ge bort ett mjukt och snyggt linne från danska Rosemunde. Perfekt under en tunnare blus. Har du inte provat tidigare gör det nu! Finns i tre olika färger.

Upptäck Rosemundes linnen >>>

.

Till dig själv: Lyxig sammetstopp

Glöm inte att unna dig själv något. Jag tycker att du ska prova en topp från Camilla Thulin – elegant, bekväm och passar de flesta. De finns i olika modeller och flera fantastiska mönster. Dags att prova!

Här kan du välja bland från Camilla>>>

.

Tips innan du kommer till butiken eller kontaktar oss:

Ta gärna ett mått på favoritjumpern, speciellt ett bystmått. Då hittar vi enklast och snabbast rätt storlek.

Fundera över vilka färger mottagaren av din julklapp använder, så försöker vi hitta ett plagg i en liknande färg. Min erfarenhet är att man har samma stil och smak i stort sett hela livet.

Ska det vara i ull eller vill hon hellre ha viskos? Eller andra önskemål?

.

Välkommen till oss på Kungsgatan – vi hjälper dig gärna att välja! Kan du inte komma hit, ring oss gärna på 08-411 17 37 så hjälper dig och skickar hem paketet. Eller beställ enkelt hem julklapparna i vår webbutik. När det gäller julklappar har vi öppet köp till och med den 6 januari.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *