I förra veckan var det dags att köpa in sommarens kollektioner från Gerry Weber och Taifun digitalt. Eftersom jag inte reser någonstans just nu, fick vi ta det över telefon igen. Sommarkollektionen är lite mindre än vårens och innehåller främst klänningar, toppar och linneplagg.

Jag tycker att det går bra att köpa in på bild och film, men det är självklart svårt att se material och detaljer, till exempel om plaggen ”sticks” ärmen är för lång eller är kragen för vid. Men blir det några felköp brukar jag få byta ut plaggen – det känns tryggt.

Vad tycker du att jag ska köpa in?

Nu har jag en vecka på mig att lägga order och det vore roligt att få dina synpunkter. Nedan ser du bilder på Gerry Webers och Taifuns plagg som de flesta inköpare har valt och som Gerry Weber själva tror på (kollektionen har redan sålts i många andra länder).

Om du har tid och lust – gå igenom bilderna och välj vilka plagg du vill ha i din garderob nästa sommar, max 10 plagg, och maila mig på charlotte@jacobssons.nu eller skriv under Kommentar senast den 15 oktober.

Jag ser fram emot att se vad du vill ha.

Kollektion 1: Inspiring Flower Breeze

Bild 1

.

Nedan är det mönstret som har varit mest populär!

Bild 2.

.

Bild 3.

.

Kollektion nummer 2: Inspiring African Spirit

Bild 4.

.

Bild 5.

Kollektion nr 3: Casual Marrakech

Bild 6.

.

Bild 7.

.

Taifuns sommarkollektion (Gerry Webers ”unga” märke)

Jag upplever kollektionen som svår. Vad tycker du?

.

Kollektion nr 1: Trip to Siena

Bild 1.

.

Bild 2.

.

Kollektion nr 2: Caribbean Blue

Bild 3.

.

Nu är det dags att tycka till! Maila vad du vill ha på dig nästa sommar.

Charlotte

20 reaktioner till “Hjälp mig välja av Gerry Webers sommarkollektion!

 1. Hej! Jag skulle välja kläder ur kollektion 1, Inspiring Flower Breeze. Fina somriga plagg i vackra färger!

 2. Kollektion 2, Bild 4: Föll direkt för den vita lite kortare skjortklänningen som hänger längst upp till vänster. Gillar även den lite längre som hänger bakom i beige m knappar och utan krage. Vill ha!

  Kollektion 3, Bild 7: Omlottklänningen längst upp till höger är en figursmickrare. Fin i båda färgerna. Men jag är sugen på den i blått!

  Kollektion 1, Bild 3: De två översta enfärgade klänningarna m rund hals ser ut att var i linne. De är lite melerade. Jättefin klänning/tunika. Gillar båda färgerna i grönt och rosa.

  Kollektion 1, Bild 1: Jättefina smalrandiga t-shirts med båtringning. Gillar båda färgerna grönt och rosa. Under dem hänger en vit jeansjacka utan krage! Ett måste i garderoben!

  Kollektion nr 1: Trip to Siena är svår! Men jag gillar modellen på blusen som hänger längst ner på bild 1 i vitt.
  Bild 2. Caribbean Blue, blusen längst upp till höger är superläcker! Rolig modell i vackra färger

  Lycka till med inköpet! Anna

 3. Hej! Jag skulle kunna tänka mig att bära i stort sett allt enfärgat och randigt, men mönstren är i mitt tycke mestadels osköna. Kollektionerna på bild 6 och 7 är väldigt trista. Annars fina färger för en sommarkollektion. Hoppas på fler överknät-långa klänningar. Snygga modeller i linne, men de ser ut att vara korta. Härligt få se sommarkläder igen!

 4. Rosa, äppelgrönt passar fint
  Orange också
  Karibisk blå och turkos
  Dessa färger köper jag gärna👏

 5. Jag röstar på 1) Kollektion 2, bil 5 Inspiring African Spirit samt 2) Kollektion 2 Caribbean Blue. Kollektionerna kläder går utmärkt bra att kombinera med varandra och ger ett sobert och lugnt intryck som lyfter fram den som bär dem i stället för tvärtom.

 6. Hej!
  Sommarkläder och linne är generellt mitt favorittyg. T-shirt i formfast kvalitet och gärna V-ringat känns somrigt.
  Av bildsviten gillar jag främst Kollektion 1 och bild 5.
  Trip to Siena, bild 1 och Caribbean blue.

 7. Skjortklänningarna i linne från Siena i vitt och gult samt från African Spirit i nougat och vitt ser fina ut. Kanske även de enfärgade från Caribbean Blue. Det är lite svårt att se på bilden hur korta/långa de är samt hur de sitter. Jag letar alltid efter sommarplagg med långärmat (dra på över ett linne eller rulla upp/ned) då jag behöver solskydd.

  1. Hej Marina

   Stort tack för din kommentar. Det är alltid spännande med andra åsikter.
   Vi har många kunder som älskar Gerry Weber, men för dig som inte gör det får jag hitta andra märken. Vilka märken är dina favoriter?

   Charlotte

 8. Flower Breeze bäst i färger, beige och brunt inte så kul till sommaren! Tshirts och klänningar i REN bomull helst utan elastantrådar, mycket svårt att få tag i.

 9. Jag tycker hela Caribbean Blue kollektionen är härlig i färgerna på sommaren.
  Gillar också klänningarna i Casual Marrakech bild 7 speciellt mönstradeoranga till höger och den starka oranga i mitten.
  Mvh Carina

 10. Allt är jättesnyggt skulle köpa något från alla kollektioner , Gerry Weber är bra kvalitet sitter bra håller formen .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *