Vi fortsätter att få in så mycket fina kläder till butiken och det är svårt att välja vilka som är snyggast. Mina medarbetare, kunder och jag själv tycker alla olika, beroende på färg, figur, längd, personlig stil med mera. För att visa vårt stora urval av modeller och stilar har jag därför bett mina medarbetare att sätta ihop en lista över sina favoritplagg. Idag är det min kunniga och duktiga medarbetare Lena Baudes tur.

Lena har en sportig stil, men gillar även lite glitter, och väljer främst plagg i blått och jordfärger. Läs mer om Lena längre ner.

Här är Lenas bästa tips. Tryck på bildtexten för att läsa mer om plagget.

En kofta från Escorpion.

.

En vacker sjal från Mala Alisha.

.

Ett par sköna manchesterbyxor från Cambio.

.

En skön v-ringad jumper i grått från Levete.

.

Ett par snyggbyxor i offwhite från Cambio.

.

En glansblus i kaki från Taifun.

.

En skön kofta i vinrött från Esprit.

.

En snygg blus från Moliin.

.

En fin festtopp från InFront.

.

En megapopulär klänning i marint från Joseph Ribkoff.

.

Vem är Lena Baude?

Lena startade smyckesbutiken Cassandra på 80-talet och den var Stockholms första butik som sålde pärlor och delar till smycken. Efter det arbetade Lena som butikschef både på Flash och Lindex i många år. 2005 startade hon webbutiken Le Shop som sålde smycken på nätet, men efter fem år med egen webbutik, längtade hon tillbaka till pulsen i ” en riktig butik” och började arbeta hos mig.

Lena har en man och tre söner och älskar att sporta, laga mat och umgås med familj och vänner. All ledig tid tillbringas i huset på Gotland och i den egna trädgårdsodlingen.

.

Det är alltid kul att se vad andra gillar. Ha en härlig söndag!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *