I förra veckan fotade jag Jacobssons dekoratör, och numera vår egen modell, Inger Rocksten, i nya klänningar från Onjenu och två linneklänningar, en från Stockholms Klänningsfabrik och en från det franska märket La Fre Maraboutée. Se alla våra sommarklänningar HÄR.

Jag är så glad över att vi fått nyheter från Onjenu, eftersom de har haft problem med att producera plaggen. Vi har tyvärr fått färre klänningar än vad vi räknade med.

Klänningarna från Onjenu är främst ”midi-klänningar”, det vill säga en vadlång modell som är både trendig och bekväm. Mena Ryan, designern bakom klänningarna, har skapat klänningar i en stretching kvalitet som inte skrynklar – och som bara är att tvätta och hänga. Oerhört praktiskt! Se alla klänningarna från Onjenu HÄR.

Nästa gång vi får klänningar från Onjenu är det höstklänningarna. I vanliga fall åker vi till London på mässa juli för att köpa in klänningarna, men i år får vi välja att köpa dem digitalt. Vid det här laget känner jag och mina duktiga medarbetare till Onjenus klänningar så väl, att det fungerar bra att köpa in dem utan att ha sett dem i verkligheten.

.

Onjenu klänningar

Handla klänning Onjenu – Crawford Aura metallic blue HÄR

.

Handla klänning Onjenu – Tammy Clio green HÄR

Handla runda solglasögon från Masai HÄR

.

Handla klänning Onjenu – Chaplin Electra turquoise HÄR

.

Handla klänning Onjenu – Joni Cybele Coral HÄR

.

Klänning – Stockholms Klänningsfabrik

Vi har fått så snygga linneklänningar från Stockholms Klänningsfabrik i en ny modell, som kallas Marbella. Den är ärmlös och v-ringad med en volang runt halsen. Linne är både snyggt, bekvämt och luftigt till sommaren.

Inger som visar plaggen är 180 cm lång, så på oss flesta går klänningen under knät. Klänningen finns i flera fina färger, grönt, gult, ljusblått, beige, vitt och svart! Den är i dubbelstorlek och är du vanligtvis en Small eller Medium väljer du ”38” eller är du en Large eller Extra Large väljer du ”42” och de är normala i storlek.

.

Handla klänning Stockholms Klänningsfabrik – Marbella svart HÄR

.

Klänning – La Fee Maraboutée

Det här är ett franskt märke vi testat för första gången i år. De har enkla och snygga plagg, bland annat i linne. Piffa gärna upp klänningen med ett halsband, så som Inger gjort på bilden. En sjal i färg livar också upp om du vill klä upp klänningen till fest.

Handla klänning La Fee Maraboutée – Klänning marinblå HÄR

.

Halsband från Ajlajk och Envy Jewellery

Vi har SÅ många snygga halsband att välja bland. Ajlajks halsband är coola med träkulor och en hängande tofs i läderimitation. Envy Jewellery är ett engelskt smyckemärke som skapar vackra och prisvärda halsband. Du får tillgång till vårt fulla sortiment i butiken, men hittar även de flesta i vår webbutik.

Se alla våra halsband HÄR

.

Halsband från Ajlajk:

Handla halsband i beige HÄR

Handla halsband i rosa HÄR

Handla halsband i grön-grått HÄR

Handla halsband i brunt HÄR

.

Halsband från Envy Jewellery – Köp i butiken eller kontakta oss för att beställa.

.

Halsband från Envy Jewellery – Köp i butiken eller kontakta oss för att beställa.

.

Handla halsband från Envy Jewellery HÄR

.

Handla halsband från Envy Jewellery HÄR

.

Handla halsband från Envy Jewellery HÄR

.

Halsband från Envy Jewellery – Köp i butiken eller kontakta oss för att beställa.

.

Halsband från Envy Jewellery – Köp i butiken eller kontakta oss för att beställa.

Alla våra halsband är prisvärda och det bästa och snabbaste sättet att ändra ”känslan” på din outfit. Häng ett halsband över din topp, jumper eller kofta.

Har du ett favorit-smyckemärke som inte är allt för dyrt? Kommentera gärna nedan! Jag tycker det är så intressant att höra mer om vad du gillar.

/ Charlotte Jacobsson.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *