.

Nu är sommarrean i full gång i butiken på Kungsgatan. Vi rear mycket fina kvalitetsplagg från bland annat Camilla Thulin, Masai, Gerry Weber, Cambio och Gardeur. Besök oss gärna i butiken eller beställ enkelt hem i vår webbutik. Passa på, för storlekarna tar fort slut.

Rean har gått över förväntan. Jag har färre plagg att rea än vad jag befarade när pandemin ”drog i gång”. Eftersom vi under hela våren satt ner olika märken och plagg med 20 procent eller 200 kronor har det hjälpt oss att tömma vårt lager. Sedan har försäljningen av reaplagg i webbutiken också gått bättre än väntar. Så kul!

Jag är så tacksam mot dig och alla andra som gillar det vi har och fyndar plagg till bra priser.

.

Här är några bilder från butiken som jag tog idag.

.

.

.

.

.

Den här gula jeansjacka från Taifun tycker jag är jättetuff. Den passar till jeans samt beige och vita byxor.

.

.

.

Jag älskar modellen på den här toppen. Ringningen och draperingen gör att den får en så fin silhuett. Tyget är mjukt och stretchigt och skrynklar inte. Helt perfekt!

Handla blommig topp från Camilla Thulin HÄR

.

Den här modellen från Masai har vi haft i många år, men i olika mönster och färgkombinationer.

Handla denna blå-vita topp från Masai HÄR

.

Du har fortfarande möjlighet att köpa två pikéer med 200 kronors rabatt. Kanske behöver du två nya pikéer själv eller så köper du en till dig och en till en väninna! Alla blir glada av en fin present.

Handla pikéer från Lucia HÄR

.

För någon månad sedan kom sommarens kollektioner (lite försenade) och bland annat kom den här sköna, tunna jumpern från holländska Yaya. Det är en perfekt jumper i sommar med lite kortare ärm och snygga knappar i ryggen. Matcha den med en vit jeanskjol eller ett par jeans.

Handla stickad beige topp från Yaya HÄR

Handla färgglad sjal från Mala Alisha HÄR

.

Nedan är plagg till ordinariepris som vi inte planerar att rea, eftersom vi behöver ha sommarplagg att sälja under resten av sommaren. Vi sparar därför klänningar från Joseph Ribkoff, linneplagg från Erfo, sommartoppar från Gerry Weber, Onjenu och Rabe.

Jag har lärt mig att inte rea ut alla sommarplagg redan i juni och stå med en butik full med höstnyheter när det är 30 grader varmt i Stockholm. Då säljer jag ingenting! Man lär sig hela tiden och blir lite skickligare för varje år som går.

.

.

.

.

Plaggen från In Front har verkligen gått hem hos våra kunder. För mig är det viktigt att stötta skandinaviska märken, så jag blev så glad när vi för några år sedan hittade det här danska märket, som gör lika söta som bekväma plagg.

. Handla blommig topp från In Front HÄR

.

Märket Modes Stockholm ska tyvärr lägga ned. Jättetråkigt! De blusar vi har nu kommer vara de sista vi får från dem, så passa på om du gillar deras vackra blusar.

Handla blommig blus från Modes Stockholm HÄR

Handla orange berlock från KoKoNo HÄR

.

Handla topp från In Front HÄR

Handla halsband från Ajlajk HÄR

.

Erfos blusar är alltid väldigt populära. Vi har flera olika i linne, med blommigt och enfärgat. Den här ovan är inte i linne, men i en annan skön, sval kvalitet. Är inte mönstret fint?

.

Handla blommig blus från Erfo HÄR

.

Handla ljusblå kofta från Sibin/Linnebjerg HÄR

Handla berlock från KoKoNo HÄR

Handla blommig topp från In Front HÄR

.

Vi har placerat capribyxor, 7/8-dels byxor och shorts från LauRie längst fram i butiken. Allt för att du lätt och snabbt ska kunna hitta det du söker.

.

I fönstret visar vi blusarna från Modes. Riktiga sommardrömmar! De är dyrare än andra blusar vi har, men de är också i en fantastisk silkeskvalitet tillverkade i Italien. Vill du känna dig extra fin, är dessa perfekta till en kjol eller ljusa kostymbyxor.

Handla blusar från Modes Stockholm HÄR

.

.

En skön och snygg klänning från engelska Onjenu i härliga färger. Onjenus klänningar är kända för den smickrande passformen och den sköna kvalitéer som inte skrynklar.

Handla mönstrad klänning från Onjenu HÄR

.

Vi har sköna sommarplagg i glada färger för dig att välja mellan till sommarens lediga dagar. Nedan är toppar från Gerry Weber och linneskjortor från Erfo.

.

.

Handla våra sommarklänningar HÄR

.

Handla mönstrad blus från Erfo HÄR

.

Grönt har varit en mycket populärfärg i vår – och här har vi matchat det med sand och vitt.

.

Marint och vitt hör sommaren till. Det passar vid alla olika tillfällen och på alla olika platser.

.

För oss är sommarsäsongen snart över i butiken – och om någon vecka eller två får vi höstens kollektioner. Först ut brukar Gerry Weber vara och därefter kommer Micha, Cambio, Rils och Masai med sina tidiga höstkollektioner. Men i dessa tider kanske det blir annorlunda. Jag håller dig uppdaterad.

Ha en härlig dag! Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *