.

Det är bara några veckor kvar till midsommar (tro det eller ej). I år kanske det blir utemiddag med väninnorna, lunch på sommarstället eller drink på balkongen. Oavsett hur det blir, är det kul att klä upp sig i en klänning. För det finns inget mer somrigt än en klänning. Underbart! Vi har klätt vår kund och modell Cissi Ewald i åtta olika klänningar som är perfekta i sommar.

.

.

Onjenu – klänning Amy Themis blue

Hur vacker är inte den här ljusblå drömklänningen från Onjenu? En smickrande modell, som går över knät och i en fin färg som klär alla, blonda, rödhåriga, vithåriga och brunetter!

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Onjenu – klänning Tammy Antheia black

Ytterligare en klänning från Onjenu. I den här syns du och får garanterat komplimanger! Jag tycker att tyget påminner om Josef Franks underbara mönster. Klänningarna från Onjenu vill du bära ofta, tack vare de bekväma stretchiga kvalitéerna som inte skrynklar. Hur bra?

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Thulin – klänning Pandora Löw

Den här klänningen från Camilla Thulin är så användbar. Tack vare det svart-vita mönstret passar den bra året om – och lika bra till arbetet och fest. Cissi har här matchat klänningen med byxor i samma mönster. Tufft!

.

Klicka HÄR för att se fler bilder på byxorna.

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Så här ser klänningen ut när du bär den bara som den är. En väldigt fin och smickrande modell.

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Ribkoff – klänning Cerise ärmlös

Visst piggar den här färgklicken till klänning upp? Om du också älskar rosa är detta klänningen för dig! Tänk vad snyggt i sommar när man fått lite färg..

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Ribkoff – klänning Blommig svart/vit/beige

En klänning som passar lika bra till vardags som till fest, är den här nedan från Joseph Ribkoff. Den har en bekväm, rak passform och med snyggt bladmönster i vitt, svart och beige. Skönt med en ärmlös modell varma sommardagar.

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Ribkoff – klänning Singoala grönmönstrad

En fantastisk fest- och sommarklänning från Joseph Ribkoff. Vill du känna dig extra snygg, är det en Joseph Ribkoff-klänning du ska köpa! Den här klänningen kan du bära som Cissi gör, upp på axlarna, eller nedhasad över axlarna. En smickrande modell med markerad midja och volang i nedkant. Så snyggt!

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Ribkoff – klänning Omlott gul blommig

Hur vackert är det inte med gult på sommaren. Den här v-ringade omlott-modellen knyts i sidan, vilket gör att du får en extra fin form.

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Ribkoff – klänning Svart med rosa blommor

Det här är en populär klänning med ett väldigt fint mönster. Ett snyggt blommönster gör verkligen något med helhetsintrycket! Blir man inte lite lycklig av en sådan här klänning? En supersnygg festklänning.

.

klicka på bilden för att handla klänningen.

.

Thulin – topp Moa Löw

Är du inte så mycket för klänning till fest, eller bara vill variera dig, är ett set från Camilla Thulin en riktigt bra idé. Ett set, som är lika snyggt som det är, eller så bär du toppen med ett par jeans eller svarta byxor, och de mönstrade byxorna med en enkel blus. Perfekt när man lätt kan variera sin look.

.

Se mer bilder på byxorna HÄR >>

.

Klicka HÄR för att handla byxornaKlicka HÄR för att handla toppen.

.

Thulin – topp Moa Täbriz

Sommarfin, både till vardags och fest, är denna look från Camilla Thulin och Taifun. Den mönstrade toppen är lika snygg till jeans, vita shorts eller en kjol som nedan. Dessutom är den i en mjuk och bekväm kvalitet. En klassisk kjol som den här från Taifun har du stor användning för. Den är i en skön, utställd modell och går strax nedanför knät. Bär den med en fin silkesblus och vackra accessoarer till fest och en enkel skjorta till arbetet.

.

Klicka HÄR för att handla kjolen Klicka HÄR för att handla toppen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *