.

Nu när det blir varmare och är ljusare ute är det roligare att klä sig snyggare, men fortfarande bekvämt. Den här veckan lyfter jag fram Erfos suveräna blusar och tunikor. Erfo är ett tyskt märke som vi har sålt i säkert 25-30 år. Oavsett hur många trender som passerar fungerar de år efter år. Erfo gör klassiska plagg som du aldrig behöver göra dig av med – de går aldrig ur tiden – men samtidigt hänger de med. Skickligt!

Alla är i luftiga kvalitéer, helt perfekta i sommar, och många i ren linne eller bomull. Dessa looks är sköna att bära inomhus och senare på promenaden eller i trädgården senare när det är varmt.

.

Nr 1 – Blus linne blommig blå

Den här första färglada, blommiga Erfo-blus matchas snyggt med ett par gröna byxor från Gerry Weber. Tufft! Dessa byxor passar bra till alla dina vita bastoppar och skjortor i garderoben. Tack vare de blå inslagen i blusen är den lika snygg till jeans som vita och beige byxor. En mångsidig blus i 100 procent linne. Bär looken inomhus med ett par sköna tofflor och ett par bekväma gympaskor i sommar.

Handla looken här:

Gröna byxor från Gerry Weber >>

Blommig blus från Erfo >>

Halsband från KoKoNo >>

Stickad kofta från Sibin/Linnebjerg >>

Skor och tofflor från Åhléns

.

Nr 2 – Blus linne blommig rost

En liknande Erfo-blus som den ovan, men i en ny färgskala. Blommönstret är i rosa, gult och grönt på en vit botten. Här har jag matchat med ett par bekväma, khakigröna capribyxor från LauRie, men du kan lika väl bära den till en nederdel i beige, brunt eller vitt. Koftan från Sibin/Linnebjerg har under flera års tid varit en storfavorit hos kunder och medarbetare. Denna cremevita kofta finns hemma i alla storlekar XS – XL. Tyvärr gör de inte koftor i större storlekar.

Handla looken här:

Solglasögon från Masai >>

Blommig blus från Erfo >>

Gröna capribyxor från LauRie >>

Stickad kofta från Sibin/Linnebjerg >>

Skor från Åhléns

.

Nr 3 – Blus paisley rosa

Den här ljusrosa blusen med paisleymönster är så snygg. Vare sig du har brunt, blont, vitt eller grått hår passar du i rosa. Matcha blusen med vita byxor eller jeans. Den här looken har vi matchat till både sneakers och finskor. Blusen är elegant och ett par festliga örhängen sätter pricken över i:t, när du vill känna dig extra fin. Matcha med ett par finskor. Klä ner looken med ett par bekväma sneakers till vardags.

Handla looken här:

Rosa blus från Erfo >>

Jeans från Gerry Weber >>

Poncho från Sibin/Linnebjerg >>

Örhängen från Envy Jewellery >>

Skor från Åhléns

.

Nr 4 – Tunika linne blommig grå

En underbar tunika i blommigt, även denna med trekvartsärm och knappar fram. Denna gång har jag matchat med med vitt, grått och svart.

Handla looken här:

Blommig blus från Erfo >>

Solglasögon från Masai >>

Poncho från Sibin/Linnebjerg >>

Vit byxa från LauRie >>

Halsband från Envy Jewellery >>

Skor från Åhléns

.

Nr 5 – Blus storblommig rosa

Det här är en ny modell på blus. Den är lite kortare och är i en behaglig viskoskvalitet. Underbart färgglatt mönster på vit botten. Helt fantastisk i sommar!

Handla looken här:

Blommig blus från Erfo >>

Vit capribyxan från LauRie >>

Ljusblå kofta från Sibin/Linnebjerg >>

Halsband från KoKoNo >>

Skor från Åhléns

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *