Ibland är det så svårt att veta vad man ska ta på sig på morgonen. Det kan därför vara uppskattat med lite inspiration då och då. I detta blogginlägg visar jag upp vad några av mina medarbetare har haft på sig den senaste tiden. Om du gillar något du ser kan du enkelt beställa hem det.

Birgitta som arbetar tillsammans med mig inne på kontoret bär sin favorittopp från Mos Mosh, ett par ursnygga jeans från Mos Mosh med paljettdetalj på fickorna och en bekväm kavaj i mjuk kvalitet från Free/Quent.

KLICKA HÄR – Mos Mosh – Topp Mag Linen Tee Chintz rose
KLICKA HÄR – Free/Quent – Kavaj black

Yvonne som arbetar ute i butiken älskar som så många andra de stickade koftorna från Sibin/Linnebjerg och bär tillsammans med Michas klassiska topp, en vacker sjal från Mala Alisha och jeans från Gerry Weber. Snyggt!

KLICKA HÄR – Sibin/Linnebjerg – Kofta Sense ljusbeige
KLICKA HÄR – Micha – Topp rundringad light pink
KLICKA HÄR – Gerry Weber – Jeans Romy straight fit ljus denim

.

Förlåt för lite suddig bild! Inger, vår dekoratör och personal shopper, bär en supersnygg jacka och jeans från Gerry Weber. Denna jacka är så mångsidig, bär den över klänningen till fest eller precis som Inger gör, till jeansen till vardags.

KLICKA HÄR – Gerry Weber – Jacka rosa rutig

.

Yvonne bär en annan snygg look, denna gång med en topp från Ril’s (helt perfekt i påsk!), en stickad kofta från Sibin/ Linnebjerg och en liten väska från Rosemunde och armband från Envy Jewellery. En snygg look både till vardags och arbetet.

KLICKA HÄR – Ril’s – Topp Lucca1 gul svart prickig
KLICKA HÄR – Sibin/Linnebjerg – Kofta Lulu svart
KLICKA HÄR – Rosemunde – Clutch ochre yellow silver
KLICKA HÄR – Envy Jewellery – Armband 977 PK

.

Birgitta bär här en underbar blus från Primrose Park som livar upp vilken grå dag som helst. Den är skapad i en fin silkesliknande kvalitet. Snygg både till vardags och fest.

KLICKA HÄR – Primrose Park – Blus Sandy Jardin 04 Green

Hoppas du tyckte det var roligt att få se detta. Har du någon favorit av plaggen ovan? Kommentera gärna! Trevlig kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *