I helgen åkte min man, Mikael, och jag ut till vårt sommarhus i skärgården för att beskära, elda upp nerfallna grenar och ris samt räfsa ihop löv. Det är så underbart att börja städa upp inför vår- och sommar-säsongen. Total lycka! Vi önskade att vi kunde få stanna kvar, tills coronaviruset har dragit förbi och bara njuta av naturen och livet. Men tyvärr fungerar det inte, så nu är jag tillbaka i stan för att ta hand om butiken, mina medarbetare och kunder . Jag vill dock visa dig de härliga bilder från skärgården i lördags – och det liv som faktiskt pågår när vi är djupt fokuserade på något annat.

.

Jag tog en promenad förbi våra grannar och deras fina hus och bryggor på Yxlan. Så skönt med den rena och klara luften och vågornas brus. Lycka!

.

.

.

.

.

För någon vecka sedan var alla bryggor täckta med vatten, men nu har det sjunkit undan. En sån tur!

.

.

.

Tyvärr såg jag inga vårblommor i skärgården än, men det har säkert varit för kallt de senaste dagarna. Synd!

.

Vi passade på att elda upp nerfallna grenar, spillvirke vi inte behöver och sly. Det finns så mycket att elda upp – det här är bara början. Jag älskar att elda!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *