I höstas fick jag frågan från LauRie om jag ville erbjuda mina kunder fler modeller av mirakelbyxorna exklusivt för webbutiken, utan att vi har dem i butiken eller på lagret på Kungsgatan. Byxorna packas och skickas direkt till dig från LauRies lager i Danmark utan extra kostnad.

.

Eftersom vi har ett begränsat utrymme både på lagret och i butiken på Kungsgatan, kan vi tyvärr inte köpa in allt vi gillar och lagerhålla. Därför tycker jag att LauRies idé var mycket spännande och värd att prova.

.

ENDAST ONLINE: Mirakelbyxa i jeansmodell Laura slim

.

Nu har min dotter Lovisa och Jacobssons projektledare Susanne Nyberg Sander arbetat med att lösa teknik, administration och logistik för att få det här att fungera. Och nu är vi igång!

.

ENDAST ONLINE: 7/8-dels byxa Madison Slim

.

Vi börjar med att lägga ut ett 40-tal olika byxor både bas- och säsongs-modeller. Går det bra, lägger vi till fler plagg. Det är du som kund som avgör.

Hur går det till?

Eftersom jag alltid vill ge den bästa servicen, ska det vara enkelt för dig som kund.

Beställer du ett par mirakelbyxor (Exklusivt online) går din beställning direkt från LauRies lager och skickas till dig i ett paket med Schenker. Fraktfritt. Leveranstid 1 dag extra.

Beställer du två par mirakelbyxor, varav en finns på vårt lager och en hos LauRies, kommer LauRies byxa med paket med Schenker från Danmark och vårt med posten från vårt lager. Så tyvärr blir det två paket!

Returer hanteras av oss. Antingen postar du returen till oss eller så lämnar du in den i butiken utan extra kostnad.

Vill du byta storlek kontakta gärna oss, så hjälper vi dig att lägga en ny order.

.

ENDAST ONLINE: 7/8 dels mirakelbyxa Piper regular.

.

Mirakelbyxorna som inte finns på vårt lager, är märkta med Exklusivt online för att skilja dem åt från byxorna på vårt lager. Eftersom vi nu inte har dessa mirakelbyxor på lagret på Kungsgatan, kan du tyvärr inte prova dem i butiken.

Har du frågor om byxorna är det bara att ringa till Birgitta eller Cecilia på kontoret. De hjälper dig med alla dina frågor – och har de inte svaren, tar de reda på det. Eftersom flera modeller är nya för oss, måste vi lära oss mer om dem.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *