Varje år kommer kunder till oss på jakt efter den perfekta julklappen till mamma, syster, dotter, hustru eller väninna. Efter att ha hjälpt mängder av kunder genom åren att hitta rätt julklappar, vet vi ganska bra vad som uppskattas.

Jag vet att det är svårt att hitta den perfekta gåvan – därför har jag samlat mina bästa tips i en avdelning i julshopen och nedan har jag valt ut mina 7 absoluta favoriter.

.

Till mamma: Bästa jumpern från Micha

Skäm bort din mamma med en jumper från danska Micha. Vi har sålt Micha i över tjugofem år och kvaliteten och passformen sviker aldrig. Jumprarna och topparna är suveräna och uppskattas av alla. Välj mellan olika färger, material och modeller, bl a rundhals, polo och turtle.

.

Se alla Michas plagg här>>>

.

Till din hustru: Ge bort ett presentkort och låt henne välja bestämma

Skäm bort din hustru med ett presentkort. Då kan hon själv välja vad hon vill ha från oss. Köp ett presentkort för 1 000 kronor och du får en sjal från Italca på köpet!

Köp ett presentkort >>>

.

Till din väninna eller syster: Mirakelskärp 

Mirakelskärpet kommer i en enda storlek och är därför en perfekt julklapp. Enkelt och smidigt att ha under jumpern och skön att ha på när du reser.  Finns i tre olika färger, svart, marint och vitt.

.

Se våra mirakelskärp >>>

… eller en snygg poncho eller sjal

Ge bort en poncho eller sjal i julklapp. Det gör en outfit mer spännande och skyddar mot kyla. Dessutom har den ingen storlek – så den passar alla. vi har poncho från Sibin/Linnebjerg i åtta olika färger och mängder med olika sjalar i butiken (vi har tyvärr inte fotat alla).

.

Se våra sjalar >>>

Se våra ponchos >>>

.

Till din dotter: Lyxa till med en snygg klänning

Klänningarna från Stockholms Klänningsfabrik säljer vi till kvinnor i alla åldrar, men främst till unga. Klänningen är perfekt både som arbets- och middagsklänning. Vi har ett stort urval för dig att välja bland – och du lätt kan hitta din dotters favoritfärg. Tänk bara på att de är små i storlekarna.

.

Se alla klänningar från Klänningsfabriken >>>

.

… eller ett snyggt linne från Rosemunde

Ge bort ett mjukt och snyggt linne från danska Rosemunde. Perfekt under en tunnare blus. Har du inte provat tidigare gör det nu! Finns i tre olika färger.

Upptäck Rosemundes linnen >>>

.

Litet tips innan du kommer till butiken eller kontaktar oss:

Försök få med dig mått från favoritjumpern, speciellt ett bystmått. Då hittar vi enklast och snabbast rätt storlek.

Fundera över vilka färger mottagaren av din julklapp använder, så försöker vi hitta ett plagg i en liknande färg. Min erfarenhet är att man har samma stil och smak hela livet.

Ska det vara i ull eller vill hon hellre ha viskos.

.

Välkommen till oss på Kungsgatan – vi hjälper dig gärna att välja! Kan du inte komma hit, ring oss gärna på 08-411 17 37 så hjälper hon dig. Eller beställ enkelt hem julklapparna i vår webbutik. När det gäller julklappar har vi öppet köp till och med den 6 januari.

Charlotte

En reaktion till “Mina bästa julklappstips

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *