För att vi på bästa sätt ska kunna hjälpa dig att hitta rätt plagg, ordnade jag i förra veckan en After Work för mina medarbetare där vi passade på att prova alla nya byxmodeller, klänningsmodeller och varumärken. Vi lärde oss hur de sitter, om de är små eller stora i storleken och testade oss fram för att hitta fina kombinationer. Ju mer vi kan, desto snabbare och skickligare blir vi att hitta rätt plagg åt dig.

.

Vi hade som vanligt supertrevligt och testade massor med kläder. Och lärde oss massor! På vissa bilder ser vi helroliga ut – vilket jag hoppas att du har överseende med. Maila oss gärna på info@jacobssons.nu om du har frågor.

.

Först ut är bilder på nya klänningar:

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Sen kommer toppar, kjolar och byxor

.

.

.

.

.

.

.

.

Nu är vi redo för att hjälpa dig. Välkommen till oss när du behöver något nytt i höst! Ring oss gärna på 08-411 17 37 om du har frågor.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *