Underbara höst med vackra färger och krispig luft. Butiken fylls nu av plagg i höstens underbara färger: rost, kaki, senap samt vinrött. Snyggt och klädsamt på de flesta! För att bättre kunna visa dig alla fina höstplagg var min medarbetare och dekoratör Inger Rocksten och jag i butiken hängde om i söndags. Se här hur det blev.

Här har vi lyft fram höstens färger; vinrött, brunt, nougat och konjak. Snygga färger som passar många.

.

Till vänster är en rutig klänning från Stockholms Klänningsfabrik och en från Mos Mosh. Rutigt är alltid trendigt på hösten. Till höger hänger klänningar från Inwear, Zilch och Joseph Ribkoff.

.

.

Till vänster är en megapopulär blus från Molly Bracken. Sitter snyggt på och enkel till ett par jeans.

.

Ovan är tunikor från Masai i fina höstfärger; rost, kaki och svart. Tunna och bekväma.

.

Gult har alltid varit en svår färg, men i år säljer den hur bra som helst. Gillar du senapsgult är det dags att ladda upp!

.

Till vänster ser du plagg i härligt senapsgult mixat med grönt från Escorpion, Zilch, Gerry Weber med flera. Till höger en underbar sidentunika från Modes Stockholm.

.

Färgen rost är en underbar höstfärg. Här har vi blandat den med grönt och brunt. Till höger är en mjuk och skön jumper från Zilch i bambu – fantastisk kvalitet.

.

Mer rost ovan ihop med kaki. Ovan är en långkofta från Ivko, mixat med klänningar från Stockholms Klänningsfabrik, Rosemunde och Joseph Ribkoff.

.

.

Till vänster ytterligare en klänning från Klänningsfabriken och till höger hänger sköna skjortklänningar från Zilch mixat med klänningar från Camilla Thulin. Superfint!

.

Nu känner vi oss redo för hösten. Hoppas att du gör det också!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *