I det här blogginlägget visar vi upp bilder från butiken tagna denna vecka. Många av er som handlar i vår webbutik bor inte i Stockholm och får därför inte se den så ofta. Men när du besöker Stockholm, tycker jag verkligen du ska komma förbi oss. Oavsett om du bara vill titta runt bland vårt stora urval av klänningar, byxor och snygga blusar eller letar efter något speciellt. Vill du ha tips och råd hjälper vi dig gärna att välja ut vad som sitter fint på just dig.

.

I butiken hjälper vi dig gärna med att hitta rätt storlek, andra färger och modeller. Vi kommer gärna med råd och visar upp det senaste och våra favoriter. I butiken ser du alltid det senaste, eftersom det tar alltid några dagar extra innan alla kläder ligger ute i webbutiken. Men sortimentet är detsamma. Provar du något, men vill ha en annan storlek än den har hemma, försöker vi alltid att ta hem den åt dig. Så fort den finns på lager, kontaktar vi dig.

Följ oss på Instagram. Där lägger vi regelbundet ut foton och filmer från butiken och på nyinkomna plagg. På Instagram heter vi Jacobssons.nu.

Välkommen in på Kungsgatan 53 när du är i Stockholm!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Vårt instagramkonto hittar du här >>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *