,

Wimbledon är en rolig tillställning. Inte bara för tennisentusiaster utan även för oss modeintresserade. Många välklädda kungligheter och kändisar från världens alla hörn samlas. Nedan har jag plockat några bilder från hemsidan whowhatwear.co.uk så du ska få en titt på några fina sommarlooks.

,

The Duchess of Cambridge

.

I den här vackra klänningen från Emilia Wickstead delade Kate ut pris till vinnaren i herrfinalen.

.

.

En annan av dag bar hon en skjortklänning från Suzannah, matchat med en väska från Alexander McQueen. Visst är det snyggt med en skjortklänning? Och fint att sätta ett skärp i midjan. Det kan man byta ut till ett i färg eller metall om man vill variera sig.

,

När kvinnorna spelade sin final bar Kate en vackert smaragdgrön klänning från Dolce & Gabbana med dekorativa guldknappar och en cremefärgad väska från samma märke.

,

The Duchess of Sussex

När Meghan fick se sin goda vän Serena Williams spela final, bar hon denna avslappnade men chica look. Kjolen kommer från Hugo Boss och matchas med en klassisk skjorta.

,

En annan klassisk outfit på Maghan. Vad fint det är med hatten och den sommriga kavajen över den svarta bastoppen och blåa jeansen.

,

Pippa Middleton

Vilken vacker klänning från norska By Timo på Pippa Middleton. En vadlång modell med blommor och volanger – helt rätt i tiden!

,

Här bär hon en söt, lite mer klassisk klänning från Stella McCartney. Hon matchar den med en hatt i samma nyans. Perfekt när solen strålar från en klarblå himmel.

,

Denna söta klänning faller mig helt i smaken. Gult har aldrig varit så populärt som nu och vad snygg modellen är. En wrap-klänning med krage från det danska märket Ganni.

,

Anna Wintour

Här ser vi ännu en skjortklänning, denna gång på Anna Wintour. Den benvita klänningen har ett vackert blommönster och kommer från det engelska märket Erdem.

,

Ytterligare en look på Anna Wintour. Jag gillar inte den här klänningen lika mycket som den förra, men jag tycker det var snyggt med det färggranna halsbandet. Kul med en maxi-klänning på Anna.

,

Poppy Delevingne

Chica modellen Poppy bär här en underbar klänning från Ralph Lauren, tillsammans med ett par platta guldiga sandaler. Snyggt och bekvämt!

,

Hoppas du tyckte det var roligt att se. Här hittar du artikeln med alla bilder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *