I fredags var mamma Ulla och jag på Camilla Thulins modevisning på Operaterrassen i Stockholm. Det blev ett skönt slut på en lång och härlig Fashion Week i Stockholm. Camilla visade upp sin höstkollektion på idel kändisar – både som modeller och publik. Kollektionen var bra, där fanns nya färger på sammetsklänningarna (även ny kvalitet) samt nya fina mönster på blusar och klänningar. Nedan ser du ett smakprov. Obs. Kläderna kommer först till butiken i juli-augusti.

.

Camilla Thulin hälsar oss alla välkomna och berättar om den feministiska knytblus som hon tog fram i vintras och där pengarna gick till GAPF (Glöm aldrig Pela och Fadima). Hela 263 000 skänktes till GAPF. Fantastiskt!!!!

.

Skådespelerska Eva Fröding var modell. Här i en vacker svart-vit topp.

.

Dominka Peczynski Borg i en brunmönstrad klänning. Snygg.

.

Ledarskribenten Alice Teodorescu var fin i klänning.

.

Mycket vacker klänning i trendiga gult.

.

Ännu en klänning i djurmönster med vacker färg.

.

Dominika i djurmönstrad klänning i grönt. Läcker färg!

.

Eva Fröding i bekväm sammetstopp med matchande byxor i härligt cerise.

.

Sista klänningen för kvällen. En blommig dröm!

.

Stort tack till Camilla Thulin och hennes fina medarbetare för en fantastisk vacker och generös visning. Under visningen spelades klassisk musik på piano, vilket gav en vacker inramning på eftermiddagen. Ja vilken vecka!!

Vill du se en film från modevisningen? Följ oss på Instagram där vi heter Jacobssons.nu och se filmen där. Klicka här för att komma till vårt konto >>>

.

Nu är det helg. Underbart! Charlotte Jacobsson Sekund

2 reaktioner till “På modevisning hos Camilla Thulin på Operaterrassen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *