Våren kunde inte kännas längre bort just nu. Men bara för det inte är dags att plocka undan vinterkappan, ska vi inte avstå från att introducera vårplaggen i garderoben. Vi får dagligen in snygga vårnyheter vi hoppas du ska gilla.

Petra Axelsson, vår skräddare Monica Kjernells brorsdotter, har provat några nyinkomna plagg så att du ska få en bättre bild av hur de ser ut på. Petra valde denna gång ut sex stycken looks varav två klänningar i snyggt leopardprint, som kommer få alla att fråga var du hittat dem! De är verkligen underbara.

Denna söta klänning kommer från Oui, ett märke vi precis tagit in! Vi älskar den fina kragen med liten volang och knytdetalj. Djurprint och speciellt leopard är minst lika trendigt 2019 som 2018.

Köp klänning från Oui här >>>

.

En riktig vårklänning! Visst blir man glad av den? Denna kommer från Ril’s och pryds av vackra ljusrosa körsbärsblommor. Modellen är rak och når ned till knät.

Köp klänning från Ril’s här >>>

.

Här ser ni en blus från Taifun med ljusgröna blad. Den har fina knytband i ärmslut och passar lika bra till kostymbyxor på arbetsplatsen som till jeans till vardags. Den finns bara kvar i storlek 38 och 40 så skynda dig. Hör av dig om du önskar den i en annan storlek så kan försöka beställa hem den till dig om den finns kvar hos leverantören.

Köp blusen från Taifun här >>>

.


Toppen ni ser kommer från Camilla Thulins senaste kollektion. Den är i en skön, stretching kvalitet. Visst är alla färgerna fina? Camilla gör så härliga plagg! Denna har en underbart mönster av massa blommor och leoparder.

Köp toppen från Camilla Thulin här >>>

.

I en enkel bastopp kan du med enkla knep piffa topp. Är det inte fint så som Petra matchat med ett smycke från KoKoNo? Det syns inte då tydligt men på bilden till vänster är det ett rosa hänge och till höger en silverkotte. Snyggt båda två! Ett par kostymbyxor går lika bra att bära till vardags. Dessa blå kommer från Inwear.

Köp rosa halssmycke från KoKoNo här >>> Köp silverkotte från KoKoNo här >>> Köp ljusrosa topp fån Micha här >>> Köp blå kostymbyxor från Inwear här >>>

.

Ännu ett vårplagg i leopardprint! En sån vacker klänning. Denna kommer från danska Munthe som också är ett nytt märke hos oss. Den sträcker sig ned på mitten av vaden på Petra. En klänning perfekt för finare tillfällen.

Köp klänningen från Munthe här >>>

.

Om Petra Axelsson: Petra är 36 år, 168 cm lång och storlek 36-38. Petra är en konstnärsskäl med barnasinnet kvar och som älskar matlagning, hälsa och kläder samt djur och natur. Dessutom är Petra lika fotogenic som sin faster!

.

Välkommen till våren hos oss!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *