I tisdagens annons i Dagens Nyheter lyfter jag fram plagg som fungerar både nu och senare när våren kommer. Än så länge känns våren långt borta, men dagarna går fort och snart är januari över. I butiken mixas vårnyheter med vinterklassiker och reaplagg. Det känns lite rörigt, men det fungerar faktiskt riktigt bra – och mina suveräna medarbetare guidar dig till det du söker efter.

.

En av trenderna för våren är ”djurmönster”. Det började med leopard i höstas och fortsatte med orm-mönster till jul och nu är det djurmönster i olika färger som gäller (läste faktiskt att ko-mönstrat blir stort nästa höst). Här har vi en fin blus från Munthe med matchande sjal i leopardmönster i sand och ljusblått.

Den ljusblå bandgarns-jumpern från Oui har vi i tre olika färger, såsom ljusblått, beige och orangerött. En riktigt skön vårjumper. Jeansen från Cambio är suveränt sköna och finns i marint och svart. De är skönt stretchiga och har bra passform (dock smala i benen).

.

.

Tryck på plagget nedan för att beställa hem:

Blus från Munthe.

Jumper från Oui.

Jeans från Cambio.

Sjal från Munthe.

Ha en härlig dag, Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *