.

.

Vårplaggen strömmar in i butiken, men än är det kyligt ute. Passa på att inhandla sådant som fungerar både nu och om några månader. Ett välkänt tips är att plocka på sig ett extra lager – och Michas och Rils toppar är suveräna för lager på lager. De är så pass tunna att de smidigt ryms under en kofta. Sköna ovanpå är koftorna från Sibin/Linnebjerg. Du hittar dem här.

.

.

Shoppa plaggen här: Blus Munthe här >> Kofta Sibin/Linnebjerg här >> Halsband Envy Jewellery här >> Jeans Gerry Weber här >>

Shoppa plaggen här: Jumper Taifun här >> Blus Gerry Weber här >> Sjal Samoon här >> Byxa Cambio här >>
Shoppa plaggen här: Byxa Cambio här >> Sjal Munthe här >> Blus Ril’s här >> Kofta Sibin/Linnebjerg här >>
Shoppa plaggen här: Byxa Cambio här >> Topp Ril’s här >> Halsband Envy Jewellery här >> Kofta Sibin/Linnebjerg här >>
Shoppa plaggen här: Skärp Invisibelt här >> Skjorta Erfo här >> Kofta Sibin/Linnebjerg här >> Jeans Cambio här >>
Shoppa plaggen här: Kofta Sibin/Linnebjerg här >> Stickad topp Micha här >> Sjal Lasessor här >> Halsband Envy Jewellery här >> Mirakelbyxa LauRie här >> 

När det är kyligt ute, och den tjockaste jackan måste på, är det lätt att tappa fantasin – det blir ofta mycket svart och grått. En färggrann eller mönstrad jumper livar upp en hel look, likaså en ny scarf eller halsband. Med små knep kan du känna dig fin, trots minusgraderna utanför fönstret.

Har du införskaffat dig en ny vårblus, som fortfarande är för tunn att bära som den är, kan du ta på dig en tunn sidentopp under eller bära en av de snygga (och varma!) stickade koftorna från Sibin/Linnebjerg. De är mycket populära både bland alla medarbetare och kunder.

Ha en bra dag! Lovisa Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *