Det kan ibland vara svårt att veta hur man ska klä sig stilsäkert och snyggt under sommarens varma dagar. Förhoppningsvis kan man ta sig ut på havet eller till landet, men ibland befinner man sig också mitt i stan. Du vill vara sval men inte känna dig avklädd. Nedan tipsar jag om tre snygga sommarlooks du kan bära vid olika tillfällen i en stadsmiljö.

 

Elegant från dag till kväll. En look som fungerar över dagen, fram till kvällen. På arbetsplatsen som på middag med vännerna. Den underbara koftan från Sibin/Linnebjerg är perfekt när temperaturen sjunker framåt kvällen.

Blus Erfo här >>> Kofta Sibin/Linnebjerg här >>> Mirakelbyxa här >>> Väska Onjenu här>>>

 

En dag i solen. Bär en sval tunika i en vacker är perfekt i stan där man inte vill klä sig för bart tillsammans med en snygg kjol. Den härliga väskan från Onjenu livar upp vilken outfit som helst och är även snygg att plocka med på solsemestern.

Kjol Gerry Weber här >>> Blus Erfo här >>> Berlock Ko Ko No här >>> Väska Onjenu här >>>

 

När du är bortbjuden på fest. Denna snygga klänning kan du bära oberoende av säsong. Matcha dem med sommriga accessoarer som till exempel den vackra väskan med pärldekor från Onjenu.

Klänning Joseph Ribkoff här >>> Berlock Ko Ko No här >>> Väska Onjenu här >>> Sjal Italca här >>>

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *