I sommar har vi mer byxor på vår rea än vanligt (över 200 par). Här hittar du byxor som är toppsäljare, men där vi måste börja sortera ut storlekar och färger på grund av förändringar hos leverantörerna.

Byxor från tyska Michéle

Efter många års fantastisk försäljning har de tyska varumärkena Basler och Michéle valt att lägga ner sina verksamheter. Byxvarumärket Michéle har valt att stänga igen sina fabriker och tillverkning nu i sommar. Michéle är ett familjeägt företag som har varit fantastiskt framgångsrika i mer än 70 år, men har under de senaste åren halverat sin försäljning. Det är den tyska marknaden som sviker och att många tyska dambutiker stänger igen.

Vi rear därför iväg vårens och sommarens jeans och byxor från Michéle. I butiken på Kungsgatan hittar du bomullsbyxor i sand, kaki, ljusblått och marint samt jeans i beige från Michéle. I webbutiken har vi byxorna nedan på rea. Kom gärna och fynda i butiken på Kungsgatan – eller ring om du har frågor om storlekar på 08-411 17 37.

Byxor från tyska Basler

Tyska damvarumärket Basler gick i konkurs redan våras, men namnet och tillverkningen av ytterjackor har köpts upp av ett österrikiskt företag. Eftersom jag inte hört något mer från vare sig företaget eller agenten, vet jag inte alls vad som händer. Därför rear vi iväg ett urval av Baslers byxor i ljusa färger (finns endast i butiken på Kungsgatan).

 

Förändringar hos Gerry Weber

Gerry Weber håller på att göra om i sitt byxsortiment. Vad jag förstår ska modellerna Irina och Romy göras om, medan Roxy behålls och byter namn till Best4me (!?). Jag återkommer med mer information efter att jag har varit på inköp nästa fredag i Köpenhamn. Men vi passar på att redan nu, rensa upp bland färger av Romy och Irina. I butiken på Kungsgatan hittar du Romy och Irina i beige, ljusbrun och ljusdenim för halva priset. Ring oss gärna om du har frågor.

 

 

 

Jag tycker att vi har otroligt många bra byxor till halva priset. Här har jag valt ut några rea-favoriter.

1. Ljusblå byxor från nya varumärket Five units (lite kortare och sitter som en smäck).

 

2. Supersnygga vita byxor från danska Inwear (härlig kvalitet och smal fotvidd)

 

3. Läckert blommiga byxor från Gardeur, finns kvar i storlek 40 och 42.

Kom och prova ett par byxor för halva priset eller köp enkelt hem! Men de säljer slut fort.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *