Denna vecka lägger vi ut en ny, mera ”sökvänlig” version av vår webbutik. Vi vill att du snabbt och enkelt ska hitta rätt plagg och få information om vad som händer hos oss. Eftersom vi lägger ut fler och fler modeller i butiken kan det bli svårare för dig att hitta. Vi har därför, i datorversionen, lagt till en spalt till vänster, där du lätt kan navigera mellan olika modeller samt knappar ovanför plaggen, där du enkelt kan sortera på underdelar, överdelar och klänningar. Hoppas att du gillar det!?

Vi jobbar redan nu vidare med att fylla webbutiken med mer innehåll; inspiration samt tips och råd – sånt så vi tycker är urkul att göra och dela med oss av!

Om du har tid och möjlighet – meddela mig gärna vad du tycker om den nya versionen: vad du saknar, vad du vill ha mer av, om något är svårläst? Skicka gärna dina synpunkter på e-post till mig på charlotte@jacobssons.nu. Eller skriv en kommentar nedan. Jag tackar på förhand och bästa tipsen belönas med presentkort i butiken.

Stort tack för ditt engagemang och för att du är kund hos oss. Utan dig finns vi inte!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *