Såg du kanske veckans annons i Svenska Dagbladet Vinterfavoriter & Vårnyheter? När vinterkylan är allt för påtaglig kan det vara roligt att se fram emot vad som komma skall – de ljusa, vackra vårdagarna! Vårkläderna strömmar in i butiken med mycket snyggt från Gerry Weber, Ril’s, Sibin/Linnebjerg, Cambio med flera. Våren kan kännas långt borta, men ser du något du gillar hos oss bör du passa på. Ofta har vi bara ett fåtal storlekar av varje plagg!

En poncho är perfekt att sätta över din vanliga outfit när du känner dig lite frusen och en tunn dunjacka kan alltid bäras under en kappa i väntan på vårsolens varma strålar.

Shoppa plaggen i annonsen här! (Klickbara länkar) Topp Ril’s, Armband Envy Jewellery, Kjol InWear, Poncho Sibin/Linnebjerg, Ytterjacka Gerry Weber, Stickad jacka Ril’s, Byxor Cambio, Sjal Gerry Weber.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *