Jag måste säga att vi fortfarande har mycket snyggt kvar på rean, tycker du inte? Här kan du se några av mina favoriter! Gerry Webers skinnjacka är ett riktigt kap som kommer vara supersnygg när våren kommer. De mörkröda blusarna från Taifun är stora favoriter, vackra både till fest och vardag.

  1. Klänning Taifun 2. Jumper Twinset 3. Topp Taifun 4. Kofta Twinset 5. Kjol Modes 6. Kofta Twinset 7. Topp Taifun 8. Skinnjacka Gerry Weber. (klickbara)

 

Baslers och stickade ulljumprar är i en underbar kvalitét och fungerar vid alla tillfällen, på landet liksom till jobbet. Tulchans polojumprar är helt perfekta i detta kyliga väder med en stor värmande krage och något längre modell.

  1. Polo Tulchan 2. Ulljumper Basler 3. Polo Tulchan 4. Blus Taifun 5. Kofta Twinset 6. Klänning Taifun 7. Blus Taifun 8. Ulljumper Basler.

 

Skynda och fynda! Snart är våren här :-).

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *