I helgen var jag i London för att hälsa på min dotter Lovisa och spana in modet i butikerna. Redan på morgonen förstod jag att den som påverkar modet mest just nu är prins Harrys fästmö Meghan Markle. Tidningarna är fulla av bilder på Meghan, hennes plagg, vilka märken hon bär och hur det påverkar försäljningen hos respektive märke. Kläderna och väskorna hon bär säljer slut på nolltid och det får en enorm inverkan.

Ovan skriver man om kjolen som är från det kanadensiska märket Line (som även hennes vita ”förlovnings-kappa” kommer från) och om stövlarna från Kurt Geiger samt om väskan från Strathberry (ett lite företag i Edinburgh).

Ovan är en artikel om hur handväskan hjälpte det lilla företag Strathberry att sälja mer än de någonsin vågat drömma om. Väskan Meghan bär sålde slut på några minuter.

Den vita kappan Meghan bar kommer att sys upp igen och komma tillbaka i butikerna i mars och då får kappan namnet Meghan!

Det ska bli otroligt spännande att se vilken designer Meghan väljer för sin brudklänning!?

/Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *