Nu i maj inleds den stora ”festsäsongen” i butiken. Det känns som om alla ska bort på middag, mingel eller avslutningskalas med jobbet. Vad ska du ha på dig? Här är några tips från oss fotade på vår kund Maria. För att hitta rätt plagg till rätt tillfälle, hjälper vi dig gärna. Besök oss i butiken eller ring oss för rådgivning på 08-411 1737.

Nedan är förslag på vad du kan ha på dig för olika tillfällen. Klicka på plagget för att se pris, storlek och material. Saknar vi din storlek på lagret? Ring eller e-posta till oss, så tar vi reda på om vi kan ordna fram den.

Förslag på klädsel till minglet:


Ovan: Klänning finns ännu inte i webbutiken. Den kommer snart. Pris 1.295 kr.

Förslag på klädsel till avslutningskalas med jobbet

Förslag på klädsel till sommarfest/bröllop:

Se alla bilder på Maria här>>>

Jag hoppas att du har fått några bra tips på plagg som kan passa just dig. Beställ hem en klänning redan idag. De säljer slut fort (även om vi får mer hela tiden).

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *