Igår morse (torsdag) hade vi kundfrukost i butiken på Kungsgatan och redan kvar i 8 fanns den första kunden på plats och klockan 8 var det full fart. Stämningen var på topp och efter en kopp kaffe och smörgås satte kunderna full fart och provade. Vi stylade, svarade på frågor, gav stil- och smakråd och hämtade storlekar så mycket vi bara hann till alla våra vänliga kunder. Supertrevligt och personligt.

Vid 9-tiden var frukosten klar och kunderna skyndade vidare till arbetet, läkaren eller annat möte – och alla kunderna fick en goodie bag med sig hem. Vilken fantastisk trivsam start på dagen! Här nedan är några bilder från morgonen.

Detta ska vi självklart göra om. Vi återkommer till dig via e-post om datum för fler träffar.

Stort tack till alla kunder som kom och förgyllde vår morgon.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *