Påskveckan i Stockholm blev inte alls som planerad. Dådet i fredags har legat som en skugga över staden, det har varit tunga dagar för oss alla och dessutom har det varit riktigt kallt ute. Men samtidigt är jag så tacksam över att vi alla mår bra, att butiken står kvar och att värmen snart är här på riktigt.

Butiken på Kungsgatan ligger cirka 50 meter från dådet i fredags och min medarbetare i butiken gjorde ett suveränt jobb med att ta hand om kunder, chockade människor och varandra. Jag är mycket stolt över alla! Men nu försöker jag lägga det bakom mig och återgå till vardagen. Det kändes riktigt skönt att i fredags åka ut till landet och fira påsk och äta gott och vila.

Påsken blev heller inte som planerad eftersom släkten blev sjuka, men den blev mysig ändå. Min man, dotter och jag åt en fantastisk god påsklunch (lagad av min duktiga man) och min dotter berättade om sitt liv i London. Dessutom sken solen och vi hade riktigt mysigt vi tre.

Nästa vecka ska jag lägga allt fokus på butiken och se till att vi har storlekar hemma och att du hittar snygga plagg när du besöker oss. Vi har tyvärr tappat mycket försäljning på grund av dådet i fredags. Men jag är övertygad om att det vänder eftersom jag har världens finaste medarbetare och kunder.


Ovan: Bilder på vårens och sommarens klänningar. Se alla klänningar här>>>

Så hjärtligt välkomna tillbaka till oss och prova/beställ hem en ny klänning, topp eller byxa till våren och sommaren. I veckan ska jag fota nya inspirationsbilder för dig att titta på. Jag har mycket fint att visa dig!

Ha en riktigt skön april!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *