Välkommen till oss i påsk. Butiken är fullproppad med snygga vårplagg till både festen och helgen på landet. Hittar du något fint (för över 2.500 kronor), väntar en present från Vetekatten.  För att se nyinkomna plagg i butiken tryck här. Passa samtidigt på att besöka vår grannar på Kungsgatan; Krabat och Iris för påskpyntet och Vetekatten för påsktårtan.

Så här ser våren ut hos oss på Kungsgatan. Hjärtligt välkommen till Kungsgatan 53 i Stockholm!

Konditori Vetekatten – Bästa caféet i Stockholm

Hantverksbutiken Iris – suveränt hantverk och snygg design

Pryl- och leksaksaffären Krabat – roliga och annorlunda fynd

Våra öppettider i påsk är:

Skärtorsdag 10.00-19.00
Långfredag Stängt
Påskafton 10.00-16.00
Påskdagen Stängt
Annandag påsk Stängt

Utställningar jag rekommenderar i påsk

Ett självklart val är Josef Frank-utställningen på ArkDes (Arkitektur- och Designcentrum på Skeppsholmen) som börjar den 10 mars. Josef Franks mönster och konst är fantastisk! Sen älskar jag prins Eugens Waldemarsudde. De kallar sig för Sveriges vackrast konstmuseum – och jag kan bara instämma. Det ligger så vackert på Djurgården och det finns en härlig park att gå runt i. Vill du titta på mode, ska du besöka Millesgården på Lidingö. Där kan du se en utställning av Marianne Bernadottes vackra plagg från de senaste femtio åren med plagg från bl a Balmain, Dior och Chanel.


Ovan: Bild från Waldemarsudde ute på Djurgården i Stockholm.

Hjärtligt välkommen till Stockholm och en riktigt GLAD PÅSK önskar vi alla på Jacobssons!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *