Butiken på Kungsgatan i Stockholm är proppfull med snygga vårplagg till både festen, arbetet och helgen på landet. Utbudet av snygga klänningar har aldrig varit större och vi har alltid ett stort utbud av byxor och jeans för dig att välja bland. Här visar vår modell Margareta lite inspiration för mars!

Vi har fått in fantastiskt vackra plagg från italienska Twin-set. Twin-set startade som ett stick-företag men gör idag kläder från topp till tå i tidlös elegans. Deras kläder fungerar lika bra till vardagen som till viktiga tillfällen. Nedan har Margareta valt ut sina favoriter från Twin-set. Samtliga överdelar på bilderna nedan är från Twin-set.

Till butiken har det även kommit fantastiskt snygga kavajer från Basler med matchande toppar och byxor till. Här är en prickig kavaj (finns även prickiga byxor). Dessutom har det kommit en supersnygg topp från Camilla Thulin i läckra färger och en lite mer diskret topp från danska Infront med det moderiktiga ärmslutet. Spana även in byxkjolen i marint från finska Andiata som Margareta har på sig på sista bilden. En byxkjol har jag inte sett sedan 70-talet. Är det på gång igen?

Butiken är dessutom proppfull med klänningar och byxor. Är det något våra kunder besöker oss för, är det just för att hitta en ny klänning eller ett par nya byxor. Det är svårt att hitta ett par byxor som sitter bra och vi hjälper dig gärna att hitta en byxa som passar just din figur och dina färger. Dessutom ger vi dig gärna råd om vilken klänning du ska ha på dig på till festen. Det kan ta lite tid, men vi brukar lyckas! Nedan är bilder från butiken på Kungsgatan.


Mer bilder på klänningar kommer under nästa vecka.

Välkommen till oss i vår eller beställ hem ditt favoritplagg redan idag!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *