När du ska handla nya kläder för säsongen – planera gärna dina inköp. Tänk på att välja kläder som passar till mycket och som kan användas vid flera tillfällen. Här följer några korta tankar som kan underlätta för inköpen. Kläderna nedan har vår modell (och skräddare) Monica valt ut bland vårens nyheter, eftersom fungerar fint till ”En dag på jobbet”.

Monica har valt ut plagg som är enkla och sköna att bära, men som hon ändå känner sig välklädd i. Plaggen är från våra ”plus-kollektioner” Samoon och PontNeuf och från Gerry Weber och Camilla Thulins nya vårkollektioner.


Ovan: Blå och rosa blommig topp från LauRie, kjol från Pontneuf och en marin trenchcoat från Basler.


Ovan: ”Greige-färgad” klänning från PontNeuf i skönt och stretchigt material. (kommer snart ut på webben). Sjal från Mala Alisha.


Ovan: Härlig kornblå jumper och leopardmönstrad kjol från PontNeuf.


Ovan: Snygg blus i sand, svart och ljusblått från Samoon (kommer snart ut på webben) till svart rak kjol.


Ovan: Färgglad långkofta från Gerry Weber till en topp i svart och vitt från Camilla Thulin.
Monica visar plaggen i storlek 44 och 46.

Att tänka på inför vårinköpen!

När du ska handla nya vårkläder utgå alltid från vad som saknas i garderoben. En ny jumper, byxor eller en klänning? Fundera även över vilka färger gillar du och klär i? Vad ska du använda plagget till? Till jobbet, festen eller fritiden – eller alltihop? Därefter formulerar du ihop en inköpslista. Då blir det inte lika många felköp.

Tveka inte att kontakta oss om du har frågor på 08-411 1737.

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *