I förra veckan var vi i Camilla Thulins showroom på Sankt Paulsgatan i Stockholm för att titta på kollektionen för hösten 2017. Camilla och hennes gäng är fantastiskt proffsiga och trevliga. Hela ateljén utstrålar kunskap erfarenhet, kompetens och värme.

Anders och Mikaela, hos Camilla, berättar för oss om kändisar och artister de klär upp för olika tv-program och fester. Fantastiskt kul att höra och få se deras arbete. Men nu till kollektionen för hösten. Den är riktigt bra! Bra tänkt kring material, mönster och färger. Jag tror att du kommer att gilla den, men kollektionen kommer först till butiken i augusti. Här är lite bilder från kvällen.

Nu är det full fart mot våren i butiken. Vi har MASSOR av nytt att visa dig bland annat klänningar från Stockholms Klänningsfabrik och Daniel Hechter. Här kan du även se vårens plagg från Camilla Thulin. Det är härligt att få så mycket positiva reaktioner på vårens plagg och att vi inte känns lika ”tantig” längre :-).

Välkommen till Jacobssons, Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *