Affären är nu fylld med massor av underbara vårnyheter. När jag ser kläderna för våren tycker jag att vi lyckas riktigt bra med våra inköp – och det vill jag tacka dig, andra kunder och mina medarbetares för. Genom era tips och råd kan vi hela tiden bli lite bättre. Kom och se vad du tycker eller se bilder i vår webbshop.

Trenderna för våren 2017 är färg och mönster.

Det blir lager på lager à la 80-tal, men även romantiska plagg med blommor och kvinnliga siluetter. Samtidigt är sportmodet och asiatiska influenser stort. Färg är viktigt och de flesta kvinnor klär i starka färger. Rosa, blått, khakigrönt med neutrala färger och vitt är nyanserna denna säsong. Stilen är klassisk, kvinnlig och användbar med fokus på klänningar och blusar.


Vi har fått blusar, toppar, byxor och kjolar från Gerry Weber, tunikor från Masai, färgglada jumprar från Tulchan, randiga toppar från Saint James samt pikéer från Lucia och bastoppar från Micha, Claire och Hedvig.


För dig som gärna väljer byxor har vi självklart jeans och byxor från Gardeur, Michele, Gerry Weber och Cambio. Vill du hellre ha ett par Mirakelbyxor från LauRie? De finns i både byxa, 7/8-delsbyxa, capri och shorts – samt i flera färger.


Klänningar till vårens fester och festligheter. I år har vi extra många klänningar att välja bland, från bland annat Stockholms Klänningsfabrik, Camilla Thulin, Daniel Hechter (kommer snart), Joseph Ribkoff och Gerry Weber.

Välkommen till oss och var först med att handla vårens nyheter!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *