Även om våren just nu känns långt borta och vi ska hinna med både julbord och snöstorm innan det töar och våren kommer, fylls butiken snart med vårens nyheter. Spännande!! Men vad har vi att se fram emot?

trendcsbild2-1

I modemagasinen beskrev man våren 2017 med orden volym, army, blommigt, randigt, vitt, mönstermix och 80-tal. För att göra plaggen lite kvinnligare satsade designerna på volanger, spets och brodyr.

Hos oss på Jacobssons handlar vårens mode främst om randigt och blommigt. Färgerna är vitt, kaki, rött, blått, pasteller och även lite orange. Stilen är klassisk och kvinnlig med mycket klänningar, brodyrblusar och tunna ytterjackor. Modet har mycket 80-tals känsla, med mer voluminösa plagg och smala byxben.

(Plaggen nedan kommer till butiken under januari-februari.)

Randigt i alla dess former

trend1rand2-1

trend1rand-1

trend1rand3-1

trend1randig4-1

trend1randig5-1

Vi kan se fram emot en blommig vår
trend1blommig-1

trend1blommig3-1

trend1blommig2-1

trend1blommig4-1

Vitt blir som vanligt en stor modefärg

trend1vit-1

trend1vit2-1

trend1vit3-1

Kaki, army, trenchcoats – känns helt rätt i vår
trend1army-1

trend1army4-1

Pasteller – alltid snygg till våren
trend1pastell-1

trend1blommig6-1

trend1kaki2-1

I vår gäller ”slow living” dvs det handlar om kvalitet, balans och lugn, men främst om att allt inte ska vara så perfekt. Njut av livet och varje dag du får. Det är viktigt att påminna sig om när dagarna är stressiga och tuffa.

Jag älskar när vårens plagg kommer till butiken. Våren är så full av hopp och glädje! Livet känns alltid lättare. Vårplaggen lyser upp i mörket bland alla svarta kläder och talar om att det inte är långt till vårens härliga dagar.

I min blogg den 2 oktober (se Arkiv) kan du läsa min rapport från modevisningarna i London och New York. Även om vi är ganska långt ifrån en ”trend-butik” gillar vi också att hänga med.

Snart är våren här :-)!

Charlotte Jacobsson Sekund

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *