Jag har valt ut fantastiska toppar, blusar, jumprar och byxor som du kan handla med 30 procent i rabatt. Vi har massor med snygga kvalitetsplagg till mycket, mycket bra priser. Vänta inte med att handla

.

.

.

Det är alltid lika svårt att välja ut vilka plagg som ska reas. Jag behöver skapa plats för höstens nyheter och samtidigt vill jag ha plagg kvar, när du eller andra kunder, behöver en linneblus eller nya shorts mitt i sommaren. Men nu har jag bestämt mig – och har tillsammans med mina medarbetare – valt ut över 500 fantastiska plagg.

Som vanligt väntar jag med att rea utvalda vår- och sommarklänningar till augusti, när alla bröllop och fester är över. Jag behöver ha ett stort utbud av klänningar hela sommaren.

Varje vecka fyller jag på rean med fler plagg. Så missa inte att besöka Sommar-REAn flera gånger i sommar (information om nya reaplagg kommer i mitt nyhetsbrev).

.

Här är några utvalda kvalitetsplagg.

OBS! Tryck på bilden eller bildtexten för att se priser och storlekar.

Blommig topp från Camilla Thulin.

.

Färgstarka byxor i orange från Red Button. Finns även i korall och grönt.

.

Bomullsjumper från Sibin/Linnebjerg i ljusgult.

.

Sidenblus från Levete Room i aprikos.

.

Bomullsjumper i rosa från Levete Room.

.

Tunika från Masai i fuchsia.

.

Blommig blus i viskos från Gerry Weber, i blåa nyanser.

.

Skön tunika från Masai, i vitt och svart.

.

Se alla plagg på vår rea här>>>

.

Välkommen till oss hela sommaren! Hos oss hittar du sommarplagg, höstnyheter och reaplagg.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *