tt stort tack till dig och alla andra kunder för en fantastisk vår! Tack vare er kunde jag bjuda mina suveräna, hårt arbetande medarbetare på sommarmiddag, efter en mycket intensiv vår. Vi gör alltid vårt yttersta för att göra dig nöjd och ha plagg i butiken som du vill ha. Utan dig – inget Jacobssons (och garanterat ingen sommarmiddag).

Fr v: Yvonne Falk, Karin Drugge, Louise Jacobsson, jag själv, Birgitta Levedal, Cecilia Fällström, Ann Hjertstedt, Lena Idermark, Kerstin Lindell. Saknas gjorde Lena Baude, Desirée Kindrot och Anne Högström.

.

Vi började med kubb till drinken. Jag har mycket tävlingsinriktade medarbetare, så spel och lekar är de mycket duktiga på.

.

Här är det vinnande laget med Birgitta, Karin, Yvonne och Kerstin.

.

.

Vi hade en härlig middag med fin stämning i en vacker miljö.

.

Vad har jag gjort i juni?

I början av juni åkte jag ut till vårt sommarhus på Yxlan, i Stockholms norra skärgård. Jag älskar att ta Vaxholmsbåten ut genom Stockholms inlopp. Så vackert!

.

Lovisas man Fredrik grillade till middagen.

.

Vacker skärgårdsnatur när den är som bäst.

.

Det är så rofyllt och vackert med havet. Doften av hav, blommor och gräs är underbar.

.

Den 6 juni var vi på Nationaldagsgaloppen på Gärdet. Det var härligt stämning och enkelt att ta sig dit – och evenemanget är gratis.

.

Min man Mikael, barnbarnet Albert och jag var på Vasamuseet och Armémuseet förra veckan. Jag kan verkligen rekommendera Vasamuseets legoutställning. Uppskattad!

.

.

Ha en riktigt skön sommar!

Charlotte

.

.

3 reaktioner till “Stort tack för i vår! Sommarmiddagen var mycket uppskattad

  1. Roligt att få ta del av din vardag! Underbart med skärgården och trevligt med sommarmiddag. Dina medarbetare är alltid så duktiga och välkomnande! Anna

    1. Hej Anna
      Stort stort tack för din fina kommentar. Det gläder mig – och dem att du tycker det.
      Ha en fin sommar, Charlotte

  2. Roligt att få ta del av din vardag! Underbart med skärgården och trevligt med sommarmiddag. Dina medarbetare är alltid så duktiga och välkomnande! Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *