Nu har vi skyltat om igen och i ett av fönstren blev det färgstarka plagg i orange, rosa och svart och ett plagg i milda blå nyanser. I butiken har vi fått in härliga nyheter från holländska Summum i orange och brunt, snygga sommarklänningar från In Front samt sköna linneklänningar, sommarklänningar och ännu fler jeansklänningar.

Fr v: Klänning från Summum. Kofta från Sibin/Linnebjerg, topp från Moliin och jeans från Mos Mosh. Blus från Summum och byxor från Cambio. Jacka från Joseph Ribkoff och topp från Rils. Klänning från Joseph Ribkoff.

.

.

.

Linneklänning i svart från Masai.

.

Fr v: Klänning från Freequent. Blus från Gerry Weber och kjol från Micha. Blus från M.X.O, jumper från Oui och jeans från Brax. Klänning från Micha. Kofta från Gossip, topp från M.X.O och jeans från Brax.

.

.

Mönstrade byxor från Gardeur och blus från nya märket Continue.

.

Plagg i härliga blå och gröna nyanser.

.

.

Kontakt oss om du har frågor om material, modeller eller passformer.

Varmt välkommen!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *