De flesta av våra kunder är mellan storlek 40 och 44 (säkert 70 procent), men ibland får jag frågan från kunder som har stl 34 eller 48-50 vad som finns hos oss. Det är inte så mycket, men jag försöker alltid att köpa in ett litet antal plagg, så det finns något att välja mellan. Här har jag gjort en sammanställning av mina favoriter.

.

Det är inte så många av mina märken som gör storlek 48 eller 50. Men när vissa märken, som Gerry Weber, gör snygga plagg i storlek 48, köper jag självklart in dem (men inte så många). Här är några favoriter i stl 48-50.

Svart bomullspiké från Gerry Weber. Finns i stl 48.

.

Randiga mirakelbyxor i 7/8-dels längd, från LauRie. Finns i stl 48.

.

Vändbar, tunn jacka från Barbara Lebek. Finns i stl 48.

.

Mönstrad blus i viskos och linne, från Erfo. Finns i stl 48 och 50.

.

Linneskjorta från Brax. Finns i stl 48.

.

Mönstrad blus i viskos från Erfo. Finns i stl 48.

.

Se alla plagg i stl 48-50 här>>>

.

Jag köper heller inte in så många plagg i storlek 34, eftersom det är så få av mina kunder som vill ha den storleken. Men jag har en del märken som har XXS och XS på lager och därför kan jag alltid höra om vi kan beställa hem. Här är favoriterna som finns i storlek 34.

.

Bomullspiké från Gerry Weber. Finns i flera färger.

.

Ankellånga jeans med fransar och snedfickor från Mos Mosh.

.

Randig topp från Saint James i ”UV-kvalitet”.

.

Ankellånga jeans från Gerry Weber. Finns i flera färger.

.

Snygg sommarkjol från Gerry Weber.

.

Se alla plagg i storlek 34 här>>>

.

Jag hoppas att du har fått några bra tips.

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *