Nu är det påsk – och det ska bli härligt med några dagar ledigt. I butiken har vi laddat upp med mode i fina påskfärger. Jag märker att våra kunder älskar färg, eftersom vi säljer så många plagg i korall, ljuslila och grönt – och självklart i alla blåa toner (men det gör vi varje år).

Fr v: Blus från Brax och byxor från Red Button. Blus från Erfo och linnebyxor från Brax. Sidenklänning från Dea Kudibal. Hängande: Topp från Red Button och Co’couture. Klänning från Stockholms Klänningsfabrik och jeansjacka i vitt från Red Button.

.

.

.

En del vårplagg är redan slutsålda. Vi fyller självklart på med storlekar där det går, för att du ska kunna få din storlek. Men vissa plagg har sålt bättre än jag väntade mig.

Jag är så tacksam över att det går så bra för oss och att vi får hela tiden nya kunder. Utifrån alla nya önskemål ökar och breddar vi vårt sortiment hela tiden.

.

Sidenblus med sidenbyxa i samma mönster, från Dea Kudibal.

.

.

.

Fr v: Klänningar från Moliin och Stockholms Klänningsfabrik. Linneskjorta i gult från Brax. Blus från Moliin samt jumper och byxa från Red Button.

.

.

Härlig klänning från Stockholms Klänningsfabrik.

.

Jag är så glad över mitt fantastiska team, där vi tillsammans utvecklar Jacobssons. Alla kommer hela tiden med nya idéer, för att förbättra servicen i butiken och webbutiken samt med förslag på nya märken och hur vi ska nå ut till våra kunder.

Det finns ingen hejd på alla nya idéer och många gånger måste vi faktiskt bromsa oss själva för att hinna med allt. Men det viktigaste av allt är att göra dig och andra kunder nöjda. Oavsett om du ska handla ett par strumpor eller en helt ny garderob är du lika välkommen hos oss.

.

Kashmirjumper från Davida och sjal från Mala Alisha.

.

Jumper från Micha och sjal från Mala Alisha.

.

Om du inte gillar påskfärger – har vi även plagg i sobert sand, lila och svart.

.

.

...och gillar du färg, kan du hitta färgstarka plagg i orange och cerise.

.

Fin blus från Minus, med knyt i midjan.

.

Ha en riktigt skön påsk!

Charlotte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *